9
jul
Seneste opdatering: 11/7-18 kl. 2143
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“68 i Sverige var enormt skadelig, langt mere end i Norge og Danmark…Nu kommer klansamfundet tilbage til Sverige, tusind år efter at vi afskaffede det. Og folk er ligeglade.”

Jeg kalder Sverige ‘et teaterdemokrati’, fordi det er så meget mere optaget af facaden, end af sand demokratisk ånd. I det små fuskes der hele tiden med idealerne, tænk bare på afstemningsproceduren ved valg. Nationaløkonomen Hans Jensevik om “styrningen av Sverige och om det olagliga maktspelet i riksdagen: Hela migrationspolitiken är olaglig eftersom den bryter mot vår grundlag men det finns ingen instans som sätter stopp. Demokratiet fungerar inte längre i Sverige.”

Jo nærmere vi kommer det svenske valg, desto mere eksplosive ting dukker der op på alternative medier, og jo flere indiske gruppevoldtægter og thailandske fodbolddrenge, figurerer på svensk MSM.

Jensenvik er er nok ved at have rekorden her, for at tale med mindst filter på. Man kan sådan set godt forstå, at EU og de andre magtdrenge- og piger vil lukke munden på sådan nogle som mig og Svensk Webbtv og Fria Tider og hvad de nu hedder. Det hele ville jo blive meget nemmere, det ville blot ikke have noget med demokrati at gøre,

Prisen for at tage ISIS-terrorister tilbage til Sverige

I tirsdags blev tre skudt i Vivalla i Örebro af det som svenske medier og politikere eufemistisk kalder IS-återvändare. Det er en særlig ubehagelig situation midt i en valgkamp, som i forvejen er et velfortjent mareridt for de syv ansvarlige partier. Det hele ramler nu for syvpartiet, ikke en fjerdedel eller halvdelen, men svensk journaliastik prøver alligevel at køre den hjem på “hvad ligger på dit natbord-interviews.”

Hos Jensevik overnfor, kan man høre, hvad der vil få svensk økonomi til at ramle. Det bliver yderst dramatisk indenfor en kort årrække, og det bliver alt andet end kedeligt, når de gamle  partier og den gamle sociale og økonomiske orden imploderer. Kombinationen af den kommende lavkonjunktur, og yderligere 650.000 opholdtilladelser inden år 2021, bliver det, der endelig knækker ryggen på Sverige.

“Svenske krigsveteraner?”

Expo grundlæggeren Tobias Hübinette prøvede åbenbart at komme de nu hårdt trængte myndighedspersoner til hjælp, da han kaldte skytterne for “svenske krigsveteraner”. Der er ingen mangel på charlataner, efterhånden som tingene strammer til. Drab bliver fremtidens pris for en helt utilgivelig naivitet: Ex-ISIS Man: Next Big Attack Will Be by Child in Europe.

Verden af i går

Europæerne vil efterhånden bevæbne sig illegalt, når det ikke kan blive legalt. Nu vil det ændre Sverige fuldstændigt politisk, og danske politikere tror de kan holde noget lignende fra døren med lidt halvårligt teateralvor. Hvilket gigantisk fuck-up. De der forestiller sig fremtidig fred i Europa, lever i en drømmeverden. Det er mennesker som Juncker, Timmermans og Verhofstadt, og de er livsfarlige. Det er på høje tid, vi fokuserer på de virkelig farlige personer dette makabre spil. Når det er gået galt, er et godt forhold til dem en svær belastning at overleve.

Vi lever i en tid, hvor europæernes mentale tilstand burde være som i Zweigs sidste bog “Verden af i går,” men det er ikke den tilstand vi ser, hverken i medierne, eller når går ud af vores hoveddør. Også sommeren 1914 var vidunderlig – indtil The Guns of August.

Vi vil grundlæggende ikke skænke det en tanke, hvad der er ved at ske. Vi vil underholdes i den tid, der er tilbage. Som i Romerriget eller i bunkeren i Wilhelmstraße. Jeg tænker: “Måske holder det min tid ud,” men det ville være en meget beskeden trøst, hvis det gjorde.

“Will the bien-pensants then shoot to defend their luxury penthouses?”

France is a time bomb. Read what happens in a large area of ​​Paris, Seine-Saint-Denis, with its 1.6 million inhabitants. Not only that about 40 percent of its residents are of the Islamic faith. Not only that 28 percent are on the verge of poverty.

According to a new parliamentary report just released and revealed by Le Figaro, between 8 and 20 percent of its inhabitants are illegal immigrants (they could be up to 400,000). The report details what the conservative newspaper Le Figaro describes as “the incredible deterioration of social, economic and security conditions” in the area. An estimated 550 migrants arrive in Paris each week…..One day this hatred will invade the Parisian Left Bank. Will the bien-pensants then shoot to defend their luxury penthouses? Giulio Meotti: France is a ticking time bomb.. (French security services ‘on the verge of implosion’, Senators warn.)

Screenshot fra video – grafisk, usminket svensk virkelighed. Mord på befolket gade en sommerdag. Politikernes gidsler, polisen, samler de døende rester op. Två IS-bröder dödade – tredje häktad för mord

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Snusk
Hr. Snusk
3 years ago

“Svenske krigsveteraner”. Nu er det ikke længere bare newspeak, det er ren desperation.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x