10
jul
Seneste opdatering: 11/7-18 kl. 0342
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Fjendtlig overtagelse. Hvordan islam hindrer fremskridt og truer samfundet”.

Penge lugter ikke. Det kan man mene. I lang tid har Thilo Sarrazins DVA-forlag tjent mange penge på den ukuelige forfatter. På trods af alle udskældninger i medierne. Han præsterede fire bestsellere for Random House! Han har således bragt indkomster til mange aktører. Hans udgiver introducerede ham således:

“Thilo Sarrazin er en af ​​de mest fremtrædende politiske ledere i Tyskland. Hans ekspertise i økonomiske forhold kombineret med modet til at udtrykke ubehagelige sandheder, har bragt ham mange vigtige positioner. “

Nå, de “ubehagelige sandheder” har nu næsten kostet ham hovedet. For hans nye bog “Fjendtlig overtagelse – hvordan islam hindrer fremskridt og truer samfundet,” blev  af ​​Random House trukket tilbage kort før udgivelsen, forfatteren Sarrazin blev fyret.

Man frygtede for Sarrazins meninger, fordi han grundlæggende turde beskrive islamiseringen, som den er: En store fare for retsstaten, og en afgørende skillevej for vores demokrati. Det var alvorligt!

Man troede, man kunne stoppe udgivelsen. Ingen ville efter en sådan presselarm, turde udgive en så radikal bog. Nix. Men vi lever 2018, ikke i 2008. Stemningen er vendt, folk vil ikke lade sig fortælle af opinionsdannere, hvad der kan udgives og hvad ikke.

Finanzbuch-Verlag, bedst kendt for sit samarbejde med Roland Tichy, har antaget titlen og viser, at der stadig er modige forlag. Modige kunder har altid eksisteret.

Nu er det klart:  Sarrazins bog udkommer i slutningen af ​​august og kan nu forudbestilles. Sarrazin – alting begyndte med ham, alt fortsætter med ham. Frihed kan ikke undertrykkes! Fordi vi er mange.

Forudbestilling af:

»Thilo Sarrazin:” Fjendtlig overtagelse – hvordan islam hindrer fremskridt og truer samfundet “, 24.99 €,

Snaphanens oversættelse af ISLAMKRITISCHES BUCH „FEINDLICHE ÜBERNAHME“ HAT NEUEN VERLAG. Der neue Sarrazin!.German author takes Random House to court after it axes his book on Islam.

Fra Sarrazins besøg i København i 2013. Klik f. helskærm.

Sarrazin, 06.04.2013, I 012

Se eller gense Lone Nørgaards: Why Thilo Sarrazin deserves the 2013 Sappho Award

Her kan man se Sarrazins tale den eftermiddag og pressekonferencen med Lars Hedegaard.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
3 years ago

Jødiske medlemmer af det amerikanske under- og overhus. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_politicians https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_views_and_involvement_in_US_politics Repræsentanternes Hus består af 435 medlemmer – mellem 22 og 26 af dem er jøder (de to links ovenfor), og ud af dem er én, højest to af Republikansk observans. Senatet består af 100 medlemmer, der hver især repræsenterer de 50 forskellige delstater. Mellem 7 og 8 af dem er jøder (de to links ovenfor), og af dem er alle, som i alle, af Demokratisk observans. Ved tæt på samtlige valg i USA siden starten af 1900-tallet har den jødiske diaspora stemt massivt for masseindvandring, progressivitet og globalisme. Bernie Sanders… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x