15
jul
Seneste opdatering: 16/7-18 kl. 0323
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Svensk invandringsdebatt var en skandal fram till 2015”

Nyckeln till Sverigedemokraternas framgångar är elitens förakt for massan. Det är Sveriges fulaste ansikte, att både de etablerade massmedierna och åsiktseliten föraktar sitt eget folk. Det skrämmer mig, särskilt eftersom Sverige under hela min barndom och ungdom stod for det verkliga idealsamhället. Det gör faktiskt direkt ont att se vad Sverige är idag, ett samhälle med enorma motsättningar. Det kommer att bli värre innan det blir bättre.

Invandringen till Sverige är för det förste uppseendeväckande hög, för det andra har den ett stort inslag av folk som representerar klankultur, patriarkat och politisk islam. Det skapar konflikter överallt. Till det kommer i Sverige pressens, politikernas och kulturelitens behandling av invandringsfrågan. Genom att stämpla all naturlig diskussion som ”fascistisk” eller ”rasistisk” blev det ett farligt debattklimat. Svensk invandringsdebatt var en skandal fram till 2015, och de som blev kallade nazister och rasister, utan grund, under åren 2000 – 2015 förtjänar en offentlig ursäkt.

Örjasäter anser att Sveriges största utmaning de närmaste åren är invandringens konsekvenser och klassamhället: Klassamhället å sin sida gör att ni aldrig får en förnuftig diskussion eller bra politik för att möta den utmaningen. “Eliten är inte intresserad.” Enligt Örjasäter föraktar de etablerade massmedierna svenska folket. HÅKAN KARLBERG: FÖRAKTAR ELITEN FOLKET? 

Svenske rejseråd til kvinder

Katerina Janouch skal ud på en ferierejse til Gøteborg. Som kendt debattør kontakter hun politiet angående sin sikkerhed. Betjenten, der ville være anonym, sagde følgende:

“Den personliga säkerheten är givetvis extremt viktig. Tidigare har vi avrått i synnerhet kvinnor från att frekventera vissa områden nattetid. Numera gäller samma råd 24 timmar om dygnet”, får jag veta av den sammanbitne polismannen, som vill vara anonym. Man vill ju inte skapa mer oro än nödvändigt! Man vill inte uppvigla. Inte skrämma. Man vill att människor ska “leva som vanligt”. Fast ingenting är som vanligt.

“Jag skulle kunna säga, res inte hit överhuvudtaget. Men jag ska inte vara en dystergök. Dock behöver du vara medveten om att de så kallade “no go-zonerna” (ja, jag vet att man inte ska använda det här begreppet, men vad gör man?) har börjat sprida sig till att omfatta även de inre delarna av city, platser som tidigare varit fredade. Undvik parker. Undvik även shoppinggallerior. Samt offentliga toaletter. Och parkeringsgarage.”

“Kvinnor i alla åldrar är utsatta, och då i synnerhet etniskt svenska kvinnor med ljus hy och blå ögon. Det spelar ingen roll hur gammal du är. Jag föreslår att du inte exponerar hud eller hår. Täck gärna huvudet och ha på dig fotsida klädsel. Se inte heller förbipasserande i ögonen, solglasögon kan vara en bra idé. En oförsiktig blick kan räcka för att provocera fram våld i till exempel kollektivtrafiken. Någon kan bli kränkt! Undvik därför förstås också alla religiösa symboler.”  – Se det hele: Gissa min resa: “No go-zonerna sprider sig nu till de finare delarna av city”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
latmask
latmask
4 years ago

Det var nästan ingen debatt alls. All gammelmedia och alla PK-figurer tystade ned den med bl a rasistbeskyllningar. Nu fungerar detta tack och lov inte längre.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x