20
jul
Seneste opdatering: 21/7-18 kl. 0247
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Sandheden er ‘kontroversiel’

Det er en næsten hundrede år gammel sandhed i social kapital-forskningen, at monokultur er den mest fredelige og vellykkede, så det er jo noget post festum, når der nu rejser sig forargelse over, hvad der er en videnskabelig selvfølgelighed. Multikultur medfører lav social kapital overalt på kloden til alle tider.

Forskningen viste det halvtreds år inden vestlige politikere selv skulle gøre forsøget, men demokratiernes ‘videnssamfund’ er som små børn, de skal lære alt forfra: De skal brænde sig på ild og kogende vand og falde og slå sig som små børn. Katastrofer skal ske, man kunne ikke advare dem om noget. Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses. (Se Sverige, den kommende valgkamp, og alle de, der vil forsikre, de kan løse dem.)

Den seneste påmindelse om gjort erfaring var Robert D. Putnams E Pluribus Unum: Diversity and Community in the Twenty‐first Century The 2006 Johan Skytte Prize Lecture (2007) . Outrage After Dutch Minister Says Multicultural Societies Breed Conflict, Dutch FM: ‘Multicultural state not peaceful, Surinam a failed state’

Iraner dolker 14 buspassagerer i Lübeck

Ordet ‘terror’ forekommer ikke mange steder, men politiet ‘udelukker det ikke.’ Vidner beskriver ‘et blodbad.’ Ifølge hollandske Telegraaf er knivstikkeren iraner:

A bus carrying passengers in the German city of Lübeck was the scene of an apparent mass stabbing Friday afternoon, leaving several injured.

At least 14 individuals are reported to have been injured in the incident, and two of those seriously, which saw an unidentified individual drop a rucksack on the bus and draw a knife before attacking passengers. 14 Injured, Some Seriously in Mass-Stabbing on German Bus

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Det var lettere at kommentere tidligere…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x