26
jul
Seneste opdatering: 27/7-18 kl. 1539
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Svensk plakatpolitik udstillet på det mest tragiske

Nej, det er naturligvis ikke ‘global warming’ vi oplever, som SVT, Deadline og Miljøpartiet populistisk påstår. Miljøpartiet kan i det mindste bruge vejret til at klynge sig fast i Riksdagen med neglene, men hvad kan Deadline og SVT? Det er et meteorologisk højtryksfænomen, som TVA Vejrudsigten forklarede i forgårs. Et langtidsparkeret højtryk over os, oplever vi med visse mellemrum.

Gennemsnitstemperaturen på jorden er den samme som sidste år og forrige år, hvad vi oplever i Nordeuropa, er et fuldstændigt tilfælde, men tak for det.  Bern gør et nummer ud af at bebrejde de klimareligiøse, at de skræmmer børn og barnlige sjæle med deres dystopi. Nyd livet og vejret, så længe det varer. – Følg Lars Berns blog Anthropocene.

‘Dansk’ imam: “Vi skal invadere Europa med jihad”

Det går jo allerede meget godt med Juncker og Lars Løkkes hjælp, hvorfor skal krig nu være nødvendigt for at overtage Europa? Talen er den, som Monzer Abdullah nu er anklaget efter imamloven for. Juridisk og logisk bliver det noget rod, ligegyldigt hvad dommen bliver.

Koranen er smækfuld af hate-speech, trusler og opfordringer til mord og erobring, den strider soleklart mod Grundlovens § 78 stk. 2, men vi får alene af politiske grunde aldrig den dommer at se, som forbyder koranen. Islam sejler under bekvemmelighedsflag som ‘religion,’ trods det at enhver ærlig koranekspert ved, at islam er 80 procent politisk ideologi, der tilmed er fascistoid.

Venstrefløjens alliance med totalitarisme – igen

Vestlig venstrefløjens alliance med islam, er måske tidens mest fascinerede fænomen. I den retorik er man lige så suspekt som anti-islamist i dag, som man var som anti-nazist under Molotov-Ribbentrop pagten i 40 erne, eller som anti-kommunist i 50 erne. Skyldes det historieløshed og uvidenhed, eller en fælles smag for det totalitære?

Imamloven er lige så frygtsom og inkonsekvent som politikerne, så mon ikke han slipper med et lille klask over fingrene? Man må rose en del muslimer for at være så uforblommede, at ingen andre end politikere og akademikere kan misforstå dem.

Kristelig Dagblad har idag et langt interview med ham, som er oplysende og online, og her siger han nogle sandheder om islam, som enhver dansker har godt af at høre og forstå i meget god tid inden politikerne har skaffet en million muslimer til Danmark.

“De vil have, at vi skal assimileres, men det vil aldrig lykkes.”

“”Imampakken sigter på at kriminalisere vores hellige tekster, og myndighederne vil have, at vi ikke må tolerere andre værdier end de danske. De vil have, at vi skal assimileres, men det vil aldrig lykkes.” Interview Tiltalt imam: 10 års fængsel skræmmer mig ikke

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hestehandleren
hestehandleren
3 years ago

O.T
Ung svensk kvinde får orgasme i fly fra Gøteborg til Istanbul OVER SIN EGEN GODHED, idet hun “redder” en afgansk mand fra døden ved at nægte at sidde ned før den “deporterede” afganer får lov til at forlade flyet inden afgang… MAKE SWEDEN AFGANISTAN AGAIN..!!!

http://barenakedislam.com/2018/07/24/must-see-delusional-bleeding-heart-swedish-woman-is-yet-another-reason-why-sweden-is-rapidly-becoming-an-islamic-state/

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x