28
jul
Seneste opdatering: 29/7-18 kl. 1236
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Why Radical Individualism in a Tribalizing Society Wont Work

Her får de nyttige middelklasseidioter Antifa en på bærret.

Utländsk bakgrund i kommunerna 2002-2027

Når man ser svensk demografisk statistik og afledte prognoser, bliver man til det yderste pessimistisk. Man ser en omvæltende katastrofe i sin vorden. Der er intet politisk valg i synet, man ser blot opløsningstendenser, der allerede har været manifeste i 30 år, forlænget ud i den nære fremtid. Omfattende repatriering, som AfS er fortaler for, kan redde landet, men den dag der måtte være flertal for det, vil det uvægerligt være for sent og måske endda gøre ondt værre. Vil nogen venligst fortælle Frank Jensen, at København ikke skal have en metro, der er integreret med Malmø? Den er et økonomisk sort hul, den er døende, og det er ikke Københavns ansvar.

Att Sverige har förändrats de senaste decennierna är det nog ingen som förnekar. Men hur stor är förändringen, och hur ser det tio år framåt om det får fortsätta i samma stil? Så här ser utvecklingen i procent ut i Sveriges 25 största kommuner.

Gunnar Sandelin kommenter tallene:

Sveriges stora demografiska förändring:Affes statistikblogg har gjort ett jättejobb och gått igenom förändringen i ALLA landets kommuner vad gäller hur andelen män med utländsk bakgrund i åldern 15-44 år har ökat sedan 2002. Dessutom finns en prognos fram till 2027. Denna grupp är den mest brottsaktiva. Brås senaste (sista?) utredning från 2005 visade på en klar överrepresentation, särskilt när det gällde grövre brottslighet.. Han skriver også i Dagens Samhälle: Media sprider en felaktig bild om invandringen.

Se det hele

Utländsk bakgrund i kommunerna 2002-2027

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tilfældig
tilfældig
3 years ago

Individualismen kan kun trives og holdes i skak i et velfungerende samfund. Det er paradokset, som både totalitære og liberalister har uendeligt svært ved at fatte. Søren Kierkegaard skrev i sin tid: “Subjektiviteten er sandheden.” Det betød, at hiin Enkelte måtte påtage sig at forholde sig med hele sin eksistens til de vigtigste spørgsmål i livet. Trosspørgsmålet først og fremmest. For Kierkegaard gjaldt nemlig samtidig, at subjektiviteten var i usandheden. Sandheden ligger uden for den enkelte: som idealitet, som guddommelig virkelighed – noget, der går forud for og er uafhængigt af hiin Enkelte. Subjektivitet og sandhed er refleksive begreber. De… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x