1
aug
Seneste opdatering: 4/8-18 kl. 0123
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmen var nede, så rejste der sig en storm på sociale medier. Nu er den oppe igen.

“Att SD, ett rasistiskt parti i dagens samhälle, försöker legitimera sin politik genom att lyfta detta är absurt”, skriver Lena Rådström Baastad, partisekreterare för S, i en mejlkommentar till SVT.

Fra racebiologi og galopperende antisemitisme til multikultur med turbo. “Dokumentärfilm om Socialdemokraternas mörka historia.”

Dokumentaren om partiet, der har yndet at minde SD om en nazisme indtil for nylig, er lavet af SD’s magasin Samtiden. Löfven, hvis far var nazist, talte om SD’s påståede nazisme i tide og utide, men har vist ikke gjort det i nogen tid. Man kan læse en introduktion til dokumentaren her.  Nu er det ‘pay back-time,’ dette er så nær en krigserklæring fra SDs side, man kan komme.

Selvom ikke mange har noget at lade hinanden høre, falder det i øjnene, at svenske socialdemokrater er gået fra den ene yderlighed til den anden. Selv i vor tid, aner en dansker en undertrykt antisemitisme i Sverige, som er ganske fraværende i Danmark. Et ekko fra fortiden, tilsat en rasende, nutidig angst for den. Man kan ikke opholde sig mange år i Sverige, uden at bemærke forskellen. Løfvens parti var i forvejen punch drunk, vil SD tilsyneladende have nådesstødet ind.

Overkompenseringen: Nationalt selvmord

Vil man se den mere vulgære udgave af svensk jødehad, kan man bare gå på Facebook eller et svensk debatforum. Sverige fandt på ‘Holocaustdagen,’ og finansierer en militant antiracisme. Jeg tolker nutidens hellighed som en psykologisk reaktion på fortiden og en overkompensering. Der er ingen overdreven hellighed, der ikke stikker noget mørkt under. Demokrati skulle have sikret imod rabiate udsving, men det har ikke været tilfældet i Sverige, det topstyrede land, der ikke var så demokratisk, så det gjorde noget. Til den ende opfandt jeg ordet ‘teaterdemokrati.’

Danmark har ikke et lignende neurotisk forhold til den del af fortiden. Formentlig har redningen af de danske jøder i oktober 1943 en vis andel i det. Måske finder man i denne neurose også en hel del af grunden til, at den svenske elite i disse årtier begår regulært nationalt selvmord på enhver svenskers vegne.  Dette er en dokumentar, der virkelig giver en solid klangbund for dagens Sverige.

Dokumentaren er kommet bag på MSM og formentlig deres politikere: SD:s oväntade valsatsning: Långfilm om Socialdemokraterna, SD:s stenhårda angrepp mot S – långfilm om partiets historia, og de er også forargede: Historiker: Det här är försåtlig propaganda.(Billede: Socialdemokratiske Aftonbladet efter Krystalnatten i 1938)

Tommy Robinson free

Released on bail after winning contempt of court challenge

Tommy Robinson has been freed on bail after winning his challenge against a contempt of court finding.

Lord Chief Justice Lord Burnett and two other judges in London quashed a finding of contempt made against Robinson, the Former English Defence League (EDL) leader, at Leeds Crown Court in May when he was sentenced to 13 months in jail.

Announcing the decision on Wednesday, Lord Burnett said the court was allowing his appeal “in respect of the committal for contempt at Leeds Crown Court”. He added: “The appellant is granted bail and the matter of contempt at Leeds Crown Court is remitted to be heard again.”Tommy Robinson has been released on bail after winning contempt of court challenge.

Former EDL leader Tommy Robinson is FREED on bail by Court of Appeal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

video synes forsvunden.
https://dokumentar.samtiden.nu/

Svend
Svend
3 years ago

Hvordan undgik lovin at blive tvangs steriliseret?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x