14
aug
Seneste opdatering: 15/8-18 kl. 1558
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Gøteborg, Malmø, Uppsala, Trollhättan, Lysekil, Falkenberg, Kalmar og Helsingborg. Löfvén: ”Vad fan håller ni på med. Det ser ut som koordinerat, militär operation nästan.”

Åbenlyst koordinerede brandterrorangreb i Malmø, Helsingborg og alene i Gøteborg på tyve forskellige steder omfattende 60 biler. I alt brændte over hundrede. Flere uofficielle øjenvidner taler ‘indvandrere. udenlandsk og svensk med accent.’ Man hører en prøve på deres sprog sidst i denne video, og det er umiskendeligt ‘blatte-svenska.’ At svenske medier ikke vil afsløre det, bidrager bare yderligere til skadelige og tåbelige konspirationsteorier.

Det er ikke “næsten militært koordineret,” det er det. Alle brande indtraf mellem 21.15 og 23.30. Videoerne her er fra Frølunda Torg i det centrale, vestlige Gøteborg. Larm om flera bilbränder i Göteborg, Här tänder de maskerade personerna eld på bilar.

Svensk presse er mere neddæmpet end f.eks. Dozens of cars are destroyed as gangs of masked youths go on fire-bomb rampages in cities across Sweden.Grupper af ‘unge’ sætter ild til over 80 biler samtidig i flere svenske byer. En længere video live stream hvor man ser det udvikle sig over 16 minutter her.

Hver dag in den svenske valgkamp vil byde på nye, uforudsigelige overraskelser. En svensk måned er lang tid at komme igennem, især hvis man er politiker og vil vælges.

”Vad fan håller ni på med?”

Den snart forhenværende statsminister udbryder symptomatisk: ”Vad fan håller ni på med?”. Hans parti er endnu ikke så decimeret, som det kan blive. Man kan høre ham signalere kontrol i dette klip, men han har allerede længe hverken haft kontrol over landet eller valgkampen.

Sådan som det så ud i går aftes, kan det meget vel være en ouverture til hvordan det ser ud den dag muslimske grupper vil gribe den politiske magt i landet – og den kommer. En nærmest kriminel naivitet har allerede bragt Sverige langt ud i fare, og man spørger sig, om der længere findes en demokratisk løsning på det.

De der har skabt dette, kan hverken løse eller administrere det

Al svensk politik burde forlængst handle om, hvorvidt det endnu er muligt at trække Sverige væk fra afgrunden. En svensk statsminister skal lyde som en general på vej i krig, ikke som en fornærmet småbørnspædagog. Løfven indgiver nul tillid som administrator af dette. Det er der få andre svenske partiledere, som gør. De der har skabt denne heksekedel, kan hverken løse eller administrere det. SR Ekot live-rapporterer.Polisen: Vi vet vilka det är.

Det här är ju inte klokt!

Klik Facebook-videoen neden for op i fuld skærm for at se den

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
3 years ago

Det svenske politi får en stor men let opgave med at afvæbne de hvide halvgamle mænd, og disse vil ikke have noget at forsvare sig med, da de jo er lovlydige og har älgstudsaren forsvarligt låst inde i et godkendt våbenskab.

Det er ikke tilfældigt at skytteforeninger herhjemme skal registrere gæsteskytter – myndighederne vil vide hvis hjem de skal ransage, og det bliver ikke i Mjølnerparken, Gjellerup og andre svære steder.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x