17
aug
Seneste opdatering: 17/8-18 kl. 1255
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg har prøvet at gøre opmærksom på, at Afrikas befolkningseksplosion i dette århundrede – fra 1.2 mia i dag til 4 eller 5 mia i år 2100 – har alt at gøre med, hvad der foregår på Middelhavet. Det har været en i bedste fald langsom succes.

At Spanien nu er begyndt at aftage lidt fortrops- afrikanere, vidner om en tankeløshed, der ikke er ganske utypisk for socialistiske verdensforbedrere. Bare på den anden side af Øresund, ser vi politikere som i massevis ikke har begrebet den større bevægelse, som er i gang.  Hvad der er igang, er en regulær invasion, der vil opløse vores kontinent på en generations tid, og det er på høje tid, politikere sætter sig bare nødtørftigt ind i det.

Uffe Østergaard, historieprofessoren der fik øjene op for nationen, da han blev pensioneret, interviewes i Kristeligt Dagblad om sin nye bog:

“Indvandring kan føre til et mareridtsscenarie, hvor  vore velfærdssystemer, bryder sammen”

Europa trues af folkevandring, der minder om Romerrigets undergang, og EU vil formentlig kun overleve som en løs koalition af nationalstater, der bindes sammen af projektet om at beskytte de ydre grænser. Det mener historiker Uffe Østergaard. Hans nye bog ”Hvorhen Europa?” udkommer i dag

”Den EU-venlige koalition har haft succes med at begrænse indvandringen i Europa, men meget afhænger af, om befolkningerne føler sig overbevist af den nuværende politik. Sker der nye store terrorangreb, eller bliver Spanien rendt over ende af migranter, efter at Italien har indført en stram indvandringspolitik, kan det ændre folkestemningen til fordel for de højrepopulistiske bevægelser,” forudser han.

At EU står over for en indvandring så stor, at den kan forandre det europæiske kontinent fuldstændigt, er ikke noget, højrenationalisterne har fundet på, understreger Uffe Østergaard. Europa trues af en folkevandring, der minder om tiden op til Romerrigets undergang i 400-tallet, siger han.

”Det er en nærliggende parallel, for vi lever i en periode med lige så markante folkevandringer, i dag fra Mellemøsten og Afrika. Det er et permanent problem, som er resultatet af mange mislykkede stater og enorme økologiske katastrofer, som Europa selv har del i. Uhæmmet indvandring kan føre til et mareridtsscenarie, hvor systemet, herunder vore velfærdssystemer, bryder sammen. Romerne havde et vist held med at afsondre sig bag mure, inden riget i løbet af et par hundrede år gik under. På samme måde vil EU søge at styrke sine ydre grænser, men reaktionen kan også blive en permanent genopførelse af de indre grænser mellem landene, og så er der ikke meget EU tilbage. Så ryger frihandlen og en stor del af de økonomiske fordele, og det vil ramme Europas velstand,” siger han. Uffe Østergaard: Europas dominans er en afsluttet parentes i historien (log in)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x