6
sep
Seneste opdatering: 7/9-18 kl. 1433
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Første interview med Dr. Bilyana Martinovski er her. Lydkvaliteten er desværre mangelfuld, men selv uden det, der går tabt, er det et meget vigtigt interview.

Og apropos voldtægt, så er den værste møgsprøjte, Aftonbladet, nu begyndt at efterlyse voldtægtsmænd med foto. Det tog kun 45 år efter at voldtægtstallet i det feministiske land begyndte at eksplodere på grund af masseindvandringen fra patriarkalske klansamfund.

Voldtægtsbølgen i Sverige er forlængst ude af kontrol, og trods megen politiker palaver er én ting sikkert: De gode gamle dage kommer aldrig igen for svenske kvinder. Det er varm politikerluft, skaden er sket, og hærværkspersonerne sidder i Riksdagen og kalder sig ‘feminister.’

Lars Bern om miljörörelsens skrämselpropaganda

Klimahysteriets formål er overstatslighed

Det er det der forbinder FN, EU, Den globalistiske storkapital og mere venstreekstremes politiske interesser ved de såkaldte ‘klimaforandringer.’ Og alle de andre ubefæstede sjæle klapper i deres små hænder over en hvilken som helst dystopi, der flyver forbi deres næse. Ja, de bliver moralsk indignerede over enhver, der ikke omtaler den som et etableret faktum, der er hævet over diskussion.

Man kan sige, at de personer og partier der grundlægger større del af deres verdenssyn på dem, enten er kyniske manipulatorer eller nyttige idioter for globalisterne. Stort set hele den svenske riksdag (og pressekorpset) er religiøst troende på hysteriet, hvilket kun viser hvilken forsamling af livsfarlige amatører, de er.

Se også Frp-politikernas dom: ”Det är för sent för Sverige”. Se samtalen med de tre FRP ere på norsk TV 2

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
3 years ago

“Sorter efter “bedste”” betyder at Disqus sorterer kommentarer fra, akkurat som Facebook.

Snaphanen, som shadowbannes på Twitter, burde vide bedre end at bruge en tjeneste som Disqus, der opsamler brugernes aktivitet på tværs af de sider hvor de kommenterer.

Træt
Træt
3 years ago

Når jeg forsøger at ændre sortering i Disqus (hvor registrerede debattørers data gives direkte videre til Redox og Co.) havner jeg på en tom Disqus side.

Hvorfor skal dette misfoster bruges her?

Sociale medier er vores fjende

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x