9
sep
Seneste opdatering: 10/9-18 kl. 1544
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Kaos fra i aften og ad infinitum, “but it is perhaps the end of the beginning*

Foto © Snaphanen, Malmø 2010. –  I 2010 var den svenske presses propaganda mod SD eksempelløs. Ser man tabolidernes forsider, er den gået ned i et lidt lavere gear. Den såkaldt ‘liberale’ Expressen har dog denne stinker: De planerar inför flykten från Sverige – om SD får makten. Hvad der i virkeligheden sker, er at de svenskere, der kan, forlader Sverige.

Mange svenske journalister er naturligvis som de russere, der stadig er kommunister nu i 2018, men ingen regner længere med Anders Lindberg og Jan Guillou på Aftonbladet, eller agenda-journalisterne på Dagens Nyheter. Deres øjeblikkelige nederlag ville være at foretrække, men hvad der sker  idag, er sikkert kun første trin af en flertrinsraket af flere valg.

Chimpanse-eliten

Andre kan dog kende en katastrofe og et skift i vindretningen, når de ser den f.eks. Anna Dahlberg syndromet, Åsa Linderborg og Ann Heberlein. Eliten følger så at sige efter på sikker afstand ‘populisterne,’ for nok vender vinden, men det går Satans langsomt.

Antagelig er medløberen den mest almindelige mennesketype, fordi vi har 96 procent af vores genom til fælles med chimpanserne. Jo højere uddannet og mere privilligeret, man er, desto mere konformt flokdyr er du, og nu klapper fælden langt om længe om dem tyve år for sent.

Jeg skrev for omkring 15-16 år siden, at Sverige var på vej ud i en situation med en maksimal indvandrerebefolkning og en maksimal modvilje imod den. Nu er vi der, og endnu værre end jeg havde forestillet mig. 28 procent i landet af fremmed herkomst kan desværre hverken integreres eller repatrieres væk. Indvandrerbefolkning og modvilje vil nu vokse for hvert år, der går. Enhver kan tænke sig til, hvor meget mere vold det vil føre til.

7-klövern för Sverige mot en civil konflikt med ödesdigra konsekvenser

Det lyder godt, når politikkens plattenslagere siger det, men det er usandsynligt. Sverige har fået noget, de ikke er vant til, derfor har de heller ikke et ord for det: Uløselige, evige problemer.

Det bliver langt mere alvorligt, end det allerede er. Tre norske politikere sagde forleden, at “syvkløverpartierne bevidst har ødelagt Sverige.“Ikke det hele, men de arbejder på resten.

Berlingske skriver Sveriges politikere har desværre fået, hvad de bad om. Danske og norske medier har nærmet sig mig, ikke omvendt, men aldrig har jeg så nødigt ville have haft ret som nu, hvor jeg ser en del af mine mareridt blive virkelighed. Mikael Jalving har også set fremtiden: Sverige vil fortsætte med at brænde.

“Ett fullständigt sammanbrott av det demokratiska systemet”

Igor Putilov advarer om, at en fornyet “decemberopgørelse” for at udelukke SD, kan lede til mere alvorlig, civil uro, end Sverige har oplevet før: Sveriges sista val är här? Man må sandelig frygte, han har ret.

Apropos min henvisning for nylig, skriver Jens Chr. Grøndahl: Svensk digter drømmer om dansk undergang, mens Folkhemmet slår revner.Grøndahl er ikke kendt  som specielt borgerlig eller nationalt sindet.

Alternativ för Sverige holdt et meget velbesøgt møde i Kungsträdgården. Det er den fremtid, I har skabt, helligpråse, og AfS er ikke det mest radikale, I vil komme til at opleve. Putilov skriver: “Om de får som de vill kommer vi sannolikt att se NMR som ett oppositionsparti i riksdagen om 4 år och ett fullständigt sammanbrott av det demokratiska systemet.”

Demografien kværner selvkørende. Når det går op for et flertal af svenskere, og det er næppe ved dette valg, men ved de to næste,  så vil enhver svensk politiker forbande den dag, hen ansøgte om jobbet. Vi ses i aften.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det har de gjort i andre valgkampe. Det beskriver Steen Raaschou i dag på snaphanen.dk. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x