9
sep
Seneste opdatering: 11/9-18 kl. 1353
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Om 30, måske kun 20 år, kan tilvandrede gennem fire generationer stemme sig til den politiske magt over oprindelige svenskere i Sverige.

Som ghettoen Rosengård stemte. Rinkeby stemte nøjagtig lige sådan. Alle ghettoer stemte sådan. Det to repræsenterer 39.000 indbyggere. Der er 37 millionprogrammer fortrinsvis beboet af indvandrere, 550.000 mennesker. Det antyder, at borgerlige svenske regeringer kan blive en umulighed i en ikke særlig fjern fremtid. Det antyder også, at der er højest 30, måske kun 20 år til,  at indvandrede gennem fire generationer kan stemme sig til den politiske magt over oprindelige svenskere i Sverige. Sveriges stora demografiska förändring.

Et skuffende valg med indslag af trusler, vold og valgsvindel

* Michael Wiehe “Titanic”.  –  (Posten opdateres.) At det svenske valg søndag viste, at demokratiet ikke kommer til at løse de massive udlændingeproblemer, som det selv har skabt, er en gammel nyhed, der blot blev bekræftet. Min bedømmelse i går af udfaldet var for optimistisk. Det ligner mig virkelig ikke at se for lyst på noget i Sverige.

Det helt store flertal af vælgere, tager ikke landets situation alvorligt, og det er flertallet af politikere ganske velfornøjede med. En makaber dødedans. Demokratiet agter ikke engang at forhindre, at problemerne bliver større.

Brast håbet for Sverige i går?

Selvom valget repræsenterer en vis forbedring set under ét, forhindrer det ikke, at det blev en skuffelse. Først fragmenterede svenske politikere befolkningen til atomer, så nu skal man ikke overraskes over, at svensk politik også fragmenteres. Vi får fire år til af det samme, bare værre end hidtil.

Den svenske Cordon Sanitaire mod Sverigedemokraterne, vil helt eller delvist blive opretholdt. SD’eren Erik Almqvist, der bor i Ungarn, mener at håbet og lyset slukkede for Sverige ved dette valg. Han gør opmærksom på, at demografien er i langt hastigere forandring, end den mentalitet som skal til, for at forhindre det.  Jeg er tilbøjelig til at give Almqvist ret, i al fald hvad angår at redde et svensk Sverige ad demokratisk vej. Det løb må anses for kørt.

SD fra undervurderet til overvurderet

SD voksede stærkt, men ikke stærkt nok. At SD denne gang var overvurderet i målingerne, finder jeg yderst mærkeligt, når det ellers altid forholder sig omvendt. På nettet er der spekulationer om omfattende valgsvindel. En som Arg Blatte er overbevist om omfattende valgsvindel, men det er svært at have andet end en fornemmelse.

Den borgerlige side har aldrig været så stærk som nu, og Socialdemokraterne ikke så svage i hundrede år. Skuffende er det, at Miljøpartiet ikke røg ud, og at Vänsterpartiet og Centern gik så stærkt frem. Også bemærkelsesværdigt var det at Moderaterna blev så store. De er lige  så store som da Bildt blev statsminister i 1991, og dengang fandtes ikke noget SD, der tog stemmer fra dem. Resultatet er alligevel, at S og M, der tabte stemmer, føler sig som vindere, fordi de ikke tabte mere, mens de egentlige vindere, SD, føler sig som tabere, fordi de ikke blev større.

Her har Sverigedemokraternes valgsedler fået deres eget bord, så man kan være helt sikker på, hvem der tager dem.

Skåninge, røde kvinder og indvandrere

Den svenske vælger – gerne en kvinde – er tung at danse med. Hvis kvinder havde bestemt alene, havde resultatet været sådan her. Slemt men dog en forbedring af kvinderne. I ghettoen Rinkeby fik socialdemokraterne 77 procent og Vänsterpartiet 12 procent.

I Rosengård ved Malmø var resultatet næsten på decimal det samme. Resultater som dette vil i løbet af kort tid umuliggøre, at Sverige overhovedet kan få borgerlige regeringer. Politikken bliver lige så skævvredet, som den svenske kønsfordeling allerede er.

I Skåne er SD næststørst. I 20 af 33 kommuner er det største parti. Skåne stemte ikke overraskende meget usvensk. Hvis man vil vide noget om kulturens dybe rødder, skal man studere Skåne, der har været 400 år om ikke at blive rigtige svenskere.

Der er talrige rapporter om trusler og vold under valghandlingen (her og her), og også en del om valgsvindel. Her og her på min Twitter) Noget valgsvindel er uomtvistelig og videodokumenteret, anden er ikke, som når AfS og NMR prøver at delegitimere valghandlingen på grund af deres egne lave resultater.

Dansk valgobservatør vil have svensk afstemningsprocedure  op i Europarådet

Det danske folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen overværede valghandlingen i Malmø. Han er så forarget over dens mangler, at han vil tage det op på næste møde i Europarådet. Jo,da, det var i 2002 at det daværende Helsinki Watch skrev en stærkt kritisk rapport om det samme, men der er ikke sket noget, fordi magthaverne ikke ønsker at ændre et system, der gavner dem.

“Hvis dette var foregået i Rusland eller et andet østeuropæisk land, havde vi aldrig godkendt det som et demokratisk valg.” Hør ham selv:

Valobservatören: “Aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x