13
sep
Seneste opdatering: 17/9-18 kl. 0317
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

I går fremkom en video, hvor en Google direktør omtalte Hillary Clintons parti som “os.” “Vi er jo alle venstreorienterede,” som en mindre tankehjemsøgt person sagde til mig engang i 90′ erne, uden at behøve spørge mig om, hvad jeg mente.

Det var en af 68’ernes børn, hvis begyndende tvivl efterhånden som de når til skelsår og alder, manifesterer sig i en udtalt politikforskrækkelse. Brændte børn. Det er bedre at være et upolitiseret barn, indtil man er gammel nok til, at det kommer eller ikke kommer. Skolepolitik og ungdomsforbund er en uting. Unge mennesker skal indrette deres egne liv, ikke andres.

Google staff donated $15.5 million to Democrat causes since 2004. Farage: There is a deliberate anticonservative bias going on in social media. Et frisk eksempel fra idag:  The Twitter account of Anne Marie Waters, leader  has been suspended after her recent interview with KTHopkins. Man kan med fordel sammenligne Google- søgninger med den upolitiserede søgetjeneste DuckDuckGo. Se også EU Introduces New Law Forcing Tech Firms to Censor Unwanted Speech in 24 Hours.

50.000 tyrkere i Tyrkiet stemte rød/grønt ved det svenske valg

I Malmø sagde Dalai Lama “Europa tilhører europæerne. Flygtninge bør rejse hjem, når det er sikkert.” og det vakte forventet bestyrtelse i den islamiserede, globaliserede, feministiske, svenske presse. DN og GP slettede deres artikler om udtalelserne, ligesom i de gode gamle dage.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Snusk
Hr. Snusk
3 years ago

Kurt Bjørner, der er god grund til at være skeptisk overfor Disqus – de hoppede hurtigt med på bølgen, da tossen Alex Jones skulle censureres. Tosse eller ej – censur er demokratiets fjende.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x