18
sep
Seneste opdatering: 21/9-18 kl. 0807
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Med Gunnar Sandelin, Jan Sjunnesson og Mikael Jalving. Nu med paneldebat

Trykkefrihedsselskabet har været længst fremme i skoene med det hele. Dets allerførste offentlige møde i april 2005, handlede om Sverige. Deltagerne var svensk indvandringskritiks nestor, Jan Milld, sociologen John Järvenpää og de dengang unge politikere Martin Henriksen og Simon Emil Ammitzbøl.

Stærkt ændret demografi holder socialdemokraternes skrue i vandet

Her ridser  Sandelin først de demografiske fakta op, så opsummerer Sjunnesson det nylige valg på et meget dansk svensk, og til sidst tegner Jalving (min. 41) perspektiverne for Sverige ud i fremtiden. Jalving peger på, at dette valg er det først, hvor den stærkt ændrede demografi for alvor slå igennem. Den holder simpelthen socialdemokraternes skrue i vandet indtil der  kommer egentlige indvandrerpartier.

(Videomanden siger, der er enkelte hak i lyden, men de skal være uden praktisk betydning.) –  Se også Aia Fogh: “Man gik hjem fra mødet med en tung følelse af, at løbet er ved at være kørt for vores svenske broderland”.  – Fotos © Snaphanen.dk – click for full screen.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x