19
sep
Seneste opdatering: 19/9-18 kl. 1938
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Invasionen af Europa fortsatte i 2018 ligesom Europas slingrekurs og mediernes løgne.

Hvad skete der egentlig på Gibraltarsundet i det sydlige Spanien i sommer? Hvilken rolle spiller Marokko i dette? Hvordan har flygtningenbølgen ændret Tyskland de seneste år? Er det virkelig umuligt at beskytte grænserne? Og er massemigrationen en uundgåelig naturkraft, som tyske medier vil bilde borgerne ind?

JF-TV følger spanske myndigheders taxiservice mellem Marokko og Spanien. Filmen viser hvordan Europas slingrekurs lokker flere og flere i døden. EU sørger for, at Europas ‘pull factor’ er uændret, og der bliver stadig 4 mia. flere afrikanere i dette århundrede. Europa er et førerløst tog.

Junge Freiheit er en tysk liberal-konservativ ugeavis for politik og kultur. Filmen er på tysk inkl. tyske undertekster. PEW har netop kortlagt trafikken i The most common Mediterranean migration paths into Europe have changed since 2009. Se også OSCE Katie Hopkins on NGOs, illegal migrants and Salvini’s approach.

Big Brother Wants to Stop Your Private Online Conversations

EU vil nu udover artikel 11 og 13 stramme grebet om ytringsfriheden endnu mere. EU plans new laws to target terrorist and extremist content. Igen skal tech-firmaerne administrere den censur, de lægger ud i entreprise. Så hvem ‘terroriserer’ egentlig hvem?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
3 years ago

Drop nu det der Disqus. Det er Facebook om igen, med registrering af kommentatorer på tværs af sites

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  Træt

Korrekt!

Træt
Træt
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

På det seneste er det umuligt at ændre sorteringen af Disqus kommentarer fra “Best” (hvilket vil sige at mange indlæg er sorteret fra) til nyest eller ældst, hvis man ikke er logget ind.

Drop det nu!!!

Hr. Snusk
Hr. Snusk
3 years ago
Reply to  Træt

Disqus hoppede også hurtigt med på vognen, da Alex Jones/Infowars skulle ned med nakken. De er ikke et hak bedre end de andre censurmedier.

Det ville være rart, om Snaphanen fungerede som Uriasposten. Facebook, Twitter og de andre censurmedier har jo alligevel allerede vist, hvor de mener at Snaphanen hører til: På historiens mødding.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x