21
sep
Seneste opdatering: 22/9-18 kl. 1438
1 kommentar - Tryk for at kommentere!


Det sang Gasolin i deres hyldest til Christianshavn i 1972. De er ikke født der, men det er jeg, så jeg er døbt i Københavns prægtigste barokkirke. Forleden skulle min veninde derop, så jeg gav hende mit kamera med.

Jeg vil hellere skydes med det samme, end sendes op på den smalle trappe i Laurids de Thurahs spir i 100 meters højde. Man kan se kirken indvendig på min video, fra da jeg var i kirken med nordmanden Peder Jensen/Fjordman  til 17 maj i 2016: 17 maj: “Ja, vi elsker dette landet.”

De øvrige billeder fra de seneste to uger: 1) Vandflyveren Århus-København v. Den Lille Havfrue, 2) Norske Christian Radich ved Nordre Toldbod, 3) Løber, Kastellet. 4) Se København på Segways, 5) Koncert i Operaen. 6) Forfatteren Dan Turells grav på Assistens Kirkegaard med snaps og kuglepenne. 7) Tigger på Strøget i gorilladragt.  Fotos © Snaphanen.dk, click for full screen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Snusk
Hr. Snusk
3 years ago

Har været oppe på den udvendige vindeltrappe i regn og blæst. Trinene er lavet af kobber – helt glatte, når de er våde, så jeg følte mig sgu ikke helt godt tilpas. Men udsigten er fantastisk.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x