25
sep
Seneste opdatering: 26/9-18 kl. 2140
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

900 klager over det svenske valg

Der har været talrige anmeldelser om uregelmæssigheder og rent fusk i det svenske valg. Valgsystemet egnede sig til det gamle højtillidsland, ikke til dagens konfliktsamfund, hvor folk er rigtig uenige. Også i det politiske liv er der nu rent kaos, hvilket tiltaler min retfærdighedssans.

Efter at disse politikere gennem 45 år har foranstaltet udbredt kaos i Sverige, er det kun passende at kaos nu har nået politikerne selv. Står alle fast på, hvad de tidligere har sagt, kan man lige så godt udskrive nyvalg med det samme, og æde at SD bliver endnu større. Rekordmånga överklagar efter valet. 900 anmälningar.Første del er her: Sven Valerio om erfarenheter, problem och kryphål.

Pat Condell: O Come All Ye Jew Haters

Pat Condell skriver:

” My new video (which has been restricted by YouTube for being offensive to Jew haters) now has Hebrew subtitles. Many thanks for the translation.”

Det er altså på You Tube den er påført restriktioner, så den ikke kan indlejres steder som her. Husk at det ikke er techfirmaerne, der censurerer, det er politikerne – først og fremmest EU – der påfører dem det. Danske politikere må jo ikke selv ifølge vores grundlov, men ad omveje over tech firmaerne må de åbenbart gerne genindgøre censur efter at vi ikke har haft den i 169 år. Men man skal være forsigtig med jødehadernes følelser, det skal man da, You Tube/Google. Hør den på Bit Chute eller til nød på You Tube.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bosse J
Bosse J
3 years ago

@Britta Due Andersen

Media i USA kontrolleras till 90% av judiska intressen.
USA:s kongressledamöter svär lojalitet till Israel.
Tror du på allvar att detta inte skulle påverka Danmark och i stort sett hela västvärlden?
Ni är ju med i samma s.k. försvarsorganisation, NATO.

Bosse J
Bosse J
3 years ago

Judar som Bonnier, Barbara Spectre av Paideia, David Schwarz och Inga Gottfarb och vad de ställt till med skall vi svenskar vara tacksamma över antar jag att du tycker. Svensk massmedia är till över 90% kontrollerad av Bonnier, Hjörne och Schibstedt, alla judar. ”Vår ras är den ledande. Vi är heliga gudar på denna planet. Vi är så långt från underlägsna raser som de är från insekter. Vår roll är att ta kontroll över de underlägsna raserna. Vårt värdsliga kungadöme kommer styras av våra ledare och administreras med järnhand. Massorna kommer att slicka våra fötter och tjäna oss som slavar!“… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x