26
sep
Seneste opdatering: 27/9-18 kl. 0725
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Tilegnet det der land med de ‘feministiske politikere.’ Og så lige dagens kønspolitiske bon mot om den moderne, vestlige mand: “Turning women into men has turned men into boys.” Nu får vi se, hvor længe You Tubes censorer lader den ligge.

Totalt, tysk asylkaos: Politiet eftersøger 450.000 udlændinge

Regerings- og Forbundsministeriet er under stigende pres – grund: fuldstændig fiasko. I Tyskland søger politiet i øjeblikket i alt 643.000 mennesker, herunder cirka 450.000 udlændinge. På anmodning fra AFD’s parlamentariske gruppe har forbundsregeringen ikke benægtet disse tal.

Den administrerende direktør for AFDs parlamentariske gruppe, Jürgen Braun, forklarer: “Dette er et udtryk for en total overbelastning af sikkerhedsmyndighederne. Vores land lider under virkningerne af en planlagt og uansvarlig åbning af grænsen. “

Tusinder af salafister og farlige personer

De 450.000 udlændinge står enten til at arrestation, deportation eller til efterforskning af opholdsgrund – dette er forsigtige minimumskøn af sikkerhedseksperter. Jürgen Braun siger: “Hundredusinder af udlændinge er afveget. Ingen ved hvor de er. Hvis bare få af dem slår sig sammen i grupper, som nytårsaften i Köln, er det umuligt at styre dem med en almindelig politistyrke. “

Ved den såkaldte “deadline” den 1. september 2017 blev 280.000 udlændinge allerede forsøgt anholdt. Det var  en stigning på omkring 140 procent i forhold til året før. I september 2018 er det øget med nu næsten 300 procent.

Forbundsregeringen har ikke svaret direkte på spørgsmålene fra AfD. Den erkendte imidlertid indirekte, at tilbagesendelsen af afviste asylansøgere ikke virker. Behandlingen af ​​mange sager er så umulig, at afvisninger til hjemlandene er umulige. Jürgen Braun udtaler: “Myndighederne har simpelthen ikke noget middel til at standse asylsvindel. Kontrol af de tyske grænser har AfD krævet i tre år som den mest effektive og nemmeste måde at afslutte dette kaos på. Totales Asylchaos: Polizei fahndet nach 450.000 Ausländern (Snaphanens oversættelse)

Se også: Number of Immigrants Referred To German Security Services Rose Fourfold in 2017.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Her er en kort oversettelse fra en tysk avis om situasjonen i landet: (Saken er hentet fra Snaphanen). […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x