30
sep
Seneste opdatering: 30/9-18 kl. 1301
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Millioner venter pĂĄ at komme til Europa. Alle nationer skal nĂĄ ‘et svensk point of no return’

Marakesh-mødet fandt sted i Rabat den 18 maj. Dansk presse havde ikke skrevet et ord, men jeg fandt stof om mødet den 23 maj ved en ren tilfældighed.

Nu træder “Rabat-processen om legal indvandring til EU” i kraft, og der har stadig ikke været nogen offentlig debat om det her i september-oktober.

Kenneth Kristensen Berth (DF) har stillet spørgsmål om det i Folketinget, Morten Messerschmidt har skrevet om det og Mikael Jalving har.  Den Korte Avis havde en meget læst artikel: DF slår alarm: Regeringen er ved at underskrive en erklæring, der kan medføre nordafrikansk indvandring til Danmark. Ellers intet, så vidt jeg kan konstatere uden Infomedia.

Sådan ændrer det udemokratiske bureaukrati EU vore nationer for altid: I total tavshed til de ikke længere tilhører deres oprindelige folk. Det er kun otte sider, læs det selv: Marrakesh Political Declaration. I løbet af ganske kort tid vil der foreligge en dansk oversættelse her på bloggen. (Video, tysk utekstet)

MĂĄske vil de slet ikke have magten?

Jeg følger det sørgelige resultat af det svenske valg ud af øjenkrogen, for da den nuværende palaver kan vare i flere måneder, tænker jeg ikke at lade mig detailunderholde af det.

Hvis alle partiledere stĂĄr fast pĂĄ deres krav, bliver der nyvalg, hvilket betyder et SD pĂĄ vel over tyve procent. Det vil de nok gĂĄ til yderligheder for at undgĂĄ, men de er ikke begyndt at gĂĄ endnu.

Journalisten Chris Forsne, der er kendt for sit nære forhold til præsident Mitterand, er noget foran i sine tanker: Måske er Sverige allerede så ustyrligt, at de betakker sig? Jeg ville betakke mig.

I fire ĂĄr ville de sĂĄkaldt ‘borgerlige’ ikke tage magten, selvom de kunne. MĂĄske er de kun i politik for privillegierne eller fordi de mangler kvalifikationer til at tjene sĂĄ meget pĂĄ noget andet?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tilfældig
tilfældig
5 years ago

Rabat-processen er Koudenhove-Kalergi-planen i sin reneste form. Det er nu et åbenlyst komplot mod europæerne.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  tilfældig

Det kan man roligt sige, og det ser ud som en plan, der har været arbejdet seriøst på i en årrække. Spørgsmålet er, hvilke partier har været vidende om det og befordret projektet?
I alle fald dennuværende og et par tidligere regeringer?
Ganske mange embedsmænd mĂĄ have deltaget i “forhandlingerne” og bragt projektet frem endelig underskrift?
Eller er det reelt et diktat fra EU, at de underskrivende lande reelt skal være ubegrænset socialhjælp for Nordafrika?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x