5
okt
Seneste opdatering: 7/10-18 kl. 1441
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Part of what we are going through at the moment, is the discovery that we don’t have very much to hold on to. By that I mean, that we can no longer agree on facts…The thruth has become whatever your’ having youself. We cannot even agree on, what has happened.

That is what is happening at the moment. Our news is filled with religious urges and stories. A neewly emerging priesthood, with a newly emerging set of commandments, and a newly emerging set of blasphemies, and heresies and punishmensts and shamings and floggins….It has become hard to tell whats satire and what’s real in our world. There is a very clear religious impulse throbbing through our society today, creating a new religion. I prefer the old religions.

Douglas Murray er i KÞbenhavn den 4 november hvor hans bog The Strange Death of Europe ogsÄ udkommer pÄ dansk pÄ Forlaget EllekÊr.

Et svensk, demografisk fait accompli

Journalisten og socialrÄdgiveren Gunnar Sandelin, der var i KÞbenhavn for fjorten dage siden, opregner hvor mange tredjeverdens-udlÊndinge, der kommer til Sverige i Är og de nÊste tre Är.

Man har tidligere regnet med, at oprindelige svenskere kom i minoritet i Sverige omkring 2050, men med den nuvÊrende takt bliver det inden. Formentlig omkring 2030. 83 procent af svenske vÊlgere har pÄ grund af mediernes tavshed og propaganda troet, de stadig havde god tid til at overveje tingene. Det har de ikke haft lÊnge.

Den gode tid udlĂžb for tyve Ă„r siden, da jeg begyndte at skrive om Sverige og koloniseringen af landet fra den tredje verden. Mens svenskerne sov de uskyldiges sĂžvn, hvilket 83 procent af befolkningen stadig gĂžr.

De var utilgĂŠngelige for fakta, fordi de var tilfredse med deres journalisters version af virkeligheden. De var ogsĂ„ tvunget til det, for journalistikken og politikken tĂ„lte ingen indvendinger. Ikke et fire linjers lĂŠserbrev med forkerte meninger accepterede politikernes journalistiske stik-i-rend-drenge og mĂ„ske navnlig piger. Det var den sĂŠrlige svenske form for demokrati: “Det er muligvis fint, hvad du mener, bare du holder din kĂŠft. Ellers lukker vi munden pĂ„ dig.”

Det Þdelagde internet sÄ, men det bliver sikkert rettet til igen. EU arbejder utrÊtteligt pÄ, at vi skal have svensk demokrati allesammen: De kloge og anstÊndige taler og bestemmer, alle idioterne og plebejerne holder deres kÊft.

Efter ‘svejseren’ – syndfloden

NĂ„r flertallet vĂ„gner – og det gĂžr de – vĂ„gner  de til et mareridt. HvornĂ„r da? NĂ„r som helst de nĂŠste tyve Ă„r. Da vil man sĂŠrdeles nĂždig vĂŠre svensk politiker. Allerede i dag fatter man knapt hvorfor sĂ„ mange kappes om de politiske poster. Hvilket Helvede bliver det ikke, at vĂŠre chef i Sverige?

Snart slipper LöfvĂ©n for videre tiltale, der klogt nok aldrig ville have magten. Han blev nĂždet af VerkstĂ€llande utskottet, men efter ‘svejseren’ – syndfloden. Flere mord og flere voldtĂŠgter, som disse politiskere ikke bliver draget til ansvar for. Indtil videre.

En halv miljon uppehÄllstillstÄnda fram till slutet av 2021

Just nu matas vi med pĂ„stĂ„enden frĂ„n politiker och media om att Sverige har ”stramat Ă„t asyl- och migrationspolitiken”, men det stĂ€mmer inte. Vad som har hĂ€nt Ă€r att under den tillfĂ€lliga lag fram till 2019 som nu rĂ„der om tillfĂ€lliga uppehĂ„llstillstĂ„nd och högre krav för anhöriginvandring, sĂ„ har volymerna tillfĂ€lligt minskat.

Jag förstÄr fortfarande inte varför journalisterna inte noggrant har lÀst Migrationsverkets senaste uppdaterade rapport frÄn slutet av augusti. DÀr kan man utlÀsa att vi kommer att bevilja upp emot en halv miljon uppehÄllstillstÄnd för asylsökande, arbetskraftsinvandrare utanför EU/EES (tredjeland) och deras anhöriga fram till slutet av 2021!

Med nuvarande marschtakt kommer vi att totalt sett bevilja 130.000 uppehÄllstillstÄnd bara i Är. Dessutom har vi de tre kommande Ären ungefÀr 120.000 asylÀrenden för överprövning i migrationsdomstolarna och Migrationsöverdomstolen. Se grafikkerne i En genomgÄng av Sveriges stora demografiska förÀndring.

Se ogsĂ„ Demografibomben – gör Sverige till ett bĂ„de farligare och fattigare land.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x