10
okt
Seneste opdatering: 10/10-18 kl. 2057
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Islam er ureformerbar. Islamisten er blot en muslim, der har travlt”

Wim van Rooys tese er, at Vesten er ude af stand til at forstĂĄ islam, fordi den er sit helt eget lukkede system.

“Islam er mere totalitær, end vi kan forestille os. Der er ingen moderat islam, ligesom der ikke er nogen moderat nazisme. Vi bedømmer islam ud fra vores egen forestillingsverden.”

Der er selvfølgelig mindre troende muslimer, hvilket er et ganske ufortjent held for Europa. Vi har altså slet ingen realistiske forestillinger om den religiøse ideologi, som vi stadig tror vi kan integrere eller endda assimilere.

Van Rooy voksede op i en katolsk middelklassefamilie. I 1971 opnĂĄede universitetsgrader i kunst og filosofi, i germansk filologi og en svensk litteratur ved universitetet i Gent. Van Rooy har ogsĂĄ specialiseret sig i religionsvidenskab. Van Rooy begyndte med sine egne ord “som mange af hans generation som marxist  i maj ’68 ‘s.”

Svenskere i minoritet i Sverige

Uhrskov om Sandelin i DKA: Et eksperiment med 7,5 mio. svenskeres tilværelse

Den oprindelige befolkning bliver udskiftet. Man venter fortsat forgæves på den artikel i den etablerede presse, der fortæller, hvor Sverige er på vej hen.

Fortæller, at Sverige er et land, hvor etniske svenskere i løbet af nok tre årtier vil blive et mindretal i eget land. Det er virkelig bemærkelsesværdigt. Data, der viser dette, ligger helt åbne, men de diskuteres ikke i svenske etablerede medier og heller ikke i danske.

Han har ved hjælp af officielle tal fra den svenske udlændingestyrelse, Migrationsverket, set på, hvordan udviklingen har gået og vil gå i Sverige i de kommende år, hvis den nuværende udvikling fortsætter. Læs undersøgelsen her. Et eksperiment med 7,5 mio. svenskeres tilværelse.

Skal man være mere venlig, end godt er, kan man tale om et menneskeligt eksperiment af de helt store.Normalt siger samfundsforskere, at man ikke kan lave den samme type forsøg i den menneskelige verden, som man kan i naturen. Det vil være umoralsk at eksperimentere med mennesker, hvad enten der er tale om større eller mindre grupper.

Man tør roligt fastslå, at der i det svenske tilfælde er tale om et forsøg med et større antal, idet der vel nok skal befinde sig en cirka syv en halv million etniske svenskere i Sverige.Disse 7,5 millioner svenskere har så i de seneste årtier fået følgeskab af adskillige millioner andre. En del af dem er fra vestlige lande. Så hurtigt kommer svenskerne i mindretal i deres eget land – men det forties af medier og politikere.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kom sig af, at jeg pĂĄ snaphanen.dk sĂĄ et foredrag af en flamsk professor, Wim van Rooy, se her. Det var forsynet med engelske undertekster, sĂĄ det var nogenlunde til at have med at gøre pĂĄ […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x