11
nov
Seneste opdatering: 11/11-18 kl. 1637
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

10/12, Det Postdemokratiske Europa:  FN vil gøre alle migranter legale, ophæve grænserne og de facto, nedlægge nationerne og demokratierne. “Det er Dantes inferno, den globalistiske politikerklasse serverer os”

Med prof. Arntberg og Igor Putilov. Aftalen foreligger ikke i f.eks. dansk eller svensk oversættelse, men man kan se her: Marrakesh aftalen i dansk oversættelse. Der har nærmest med omhu ikke været nogen offentlig debat om pagten i de berørte europæiske lande. FN har gjort alt, for at forhindre demokratisk debat.

Om en måned vil Danmarks regering tiltræde dette, skønt der findes kilder, der fortæller af Danmark i lighed med Østrig, Polen og Tjekkiet overvejer at trække sig. Da regeringen intet siger offentligt om det, kan jeg ikke vide, hvad den mener.

Svenske tilstande af social opløsning i Danmark

Jeg havde ikke i mine vildeste drømme forestillet mig, at danske politikere ville introducere svenske tilstande af social opløsning her, men nu er jeg alvorligt kommet i tvivl. Se nedenfor UN Migration Pact Collapsing. Countries Pull Out. Se også Judith Bergman: UN Member States: Migration Is a Human Right

Sverige har egentlig ikke nogen regering, men den der er provisorisk, agter selvfølgelig alligevel at skrive under på endnu mere afskaffelse, som den har vedtaget alt muligt andet henover hovedet på det svenske folk.  Svensk demokrati er et tomt ord. Tager man det bogstaveligt, er man en større idiot, end politiet tillader. Skriv under: Stoppa Sveriges påskrift av avtal med FN 11/12. 5.800 har skrevet under søndag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Holland overvejer efter sigende at nægte at underskrive, mens der protesteres i flere alternative medier i Norge og Sverige. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x