12
nov
Seneste opdatering: 12/11-18 kl. 2013
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

JAPAN’S New Immigration Model.

Japan has taken from the West for a century, refined and made better everything from cars to electronics. Now they are tackling the issue of a graying society and immigration and their choices are VERY DIFFERENT from those made in the West.

Paris og den mylekylære borgerkrig

Selvfølgelig skulle ‘fejringen’ i Paris igår, – hvordan man så kan fejre 20 mio døde og grundlæggelsen af en ny verdenskrig – bruges til globalistpropaganda. Den herskende klasse har altid brug for propaganda, den mindste bisættelse kan bruges.

Macron advarede mod  ‘nationalisme og ekstremisme,’ denne mand der vil forhindre krige mellem nationer, men har så mange molekylære borgerkrige i Elysées Palæets baghave, at det er kun er  er spørgmål om tid inden de bryder ud.

Det står og vipper, om Frankrig eller Sverige kommer i borgerkrig først, men mon ikke Macron og hans seks forgængere vinder på målstregen? Alle har talt imod migration, og alle har massseindvandret Frankrig.

FN’s selvmordspagt af vor tids krigsinstallatører

Lars Løkke lød naturligvis også  som en endnu større  idiot, end dem der startede  første verdenskrig, han er nemlig ligesom EU med til at starte den universelle borgerkrig. Mens han ser efter krig over skulderen, er han på vej ind i en ny, som en mand, der har næsen begravet i sin smartphone og går ud over en skrænt. Som en intellektuelt og politisk nærsynet. Politikerne i Paris er lige så farlige, som dem der i 1914 udløste katastrofen.

Samtidigt med at Europa står ved begyndelsen af verdenshistoriens største folkevandring, fordi Afrika eksploderer fra 1.2 mia til mellem 4 og 5 mia, står meget af europa overfor at skulle underskrive FNs selvmorderiske pagt om migrationen.

Et overlagt mordforsøg på en kultur

Europa vil skulle modstå en afrikansk belejring i de næste hundrede år for at overleve. Ingen kvalificeret demograf er i tvivl om det. “Flygtningekrisen 2015” var bare et lille advarende skvulp. Hvis ikke vi vil, er løbet for Europa kørt, endnu en civillisation vil gå under som så mange andre har gjort før.

Pagten er et masseudslettelsesvåben vendt mod Europa. FN, der ikke kan være i tvivl om Afrikas demografi, da de selv har forudset den, kan heller ikke være uvidende om, at Migrationspagten er et overlagt mordforsøg på en kultur.

Timingen kunne ikke være værre.

Timingen kunne ikke være værre. Vi ved godt, japanere er nogle af de bedst begavede mennesker i verden, men er eropæerne lige så store halvhjerner, som de lyder?

Denne tid minder om enhver anden tid, hvor store krige bliver grundlagt. Som alle disse, tror tiden også, at den netop forebygger krig, men hver gang bliver den ramt i nakken.

Spidserne i Paris fokuserer på konflikter mellem nationer, men overser dem, de selv har plantet udenfor deres køkkendør. Denne generations børn vil dø af det, måske vil hele  Europa.

“The Guns of August” skal tilsyneladende buldre en gang for hver generation akkompagneret af helligmåsenes amatøragtige præk. Det  ligner et grundvilkår, det er nytteløst at protestere imod.

Løkke efter mindeceremoni: Vi skal passe på nationalismen. Se fra i går Den nye veien til Europa: Villige til å dø for å nå målet og

Da 1. verdenskrig skulle mindes, holdt den franske præsident en tale, som var en fornærmelse mod Europas befolkninger.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
3 years ago

Japan. Det er den samme løgnehistorie som vi blev udsat for ‘i tidernes morgen’ . Først skulle gæstearbejderne kun være her på en 2 års turnusordning. Senere lød det: Det er dumt at skifte dem ud med et nyt hold, nu hvor vi lige har fået lært dem op! Der er mulighed for at få familierne med til japan. (Bemærk linket, artiklen har fået en anden overskrift) https://www.japantimes.co.jp/news/2018/11/02/national/major-policy-shift-japan-oks-bill-let-foreign-manual-workers-stay-permanently/#.W-oCmNLQaUk og de japanske vælgere er lige så dumme som vi var dengang https://japantoday.com/category/politics/update1-majority-in-japan-support-bill-to-accept-more-foreign-workers-poll Sydkorea er på vej i samme retning.. Kina, Thailand og andre asiatiske lande vil også snart mangle arbejdskraft pga.… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x