15
nov
Seneste opdatering: 16/11-18 kl. 1209
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

EU, FN og Venstre ville kuppe danskerne om en pagt af vital interesse for alle danskere

Alexander Gauland fra AfD taler i Bundestag om FN’s Migrationspagt, som i skrivende stund er afvist af USA og syv europæiske lande. Jeg fandt og bloggede den d. 23 maj, men da den skulle helt åbenbart holdes hemmelig. Hen over hele sommeren så jeg ikke et kvæk om den i vestlige medier.

Det er derfor ikke kommet nogen offentlig debat i Europa før langt hen på efteråret, og nu er der altså 24 dage til at den danske regering agter at skrive under. Hvor mange folketingsmedlemmer har overhovedet læst, hvad de vil stemme på? Det er jurist-lingo, der ikke er oversat til dansk bortset fra her på bloggen den 6 oktober.

Majoriteten af danskerne har aldrig hørt om den. Det er en helt uhørt fremgangsmåde i et påstået demokrati. På dansk hedder det ‘et kup.’ Dele af Folketinget er også taget på sengen. Gaulands tale findes undertekstet på engelsk her.

De Konservatives udlændingeordfører, Naser Khader, advarer på det kraftigste mod en international migrationsaftale, som regeringen forventes at underskrive i december. Aftalen vil betyde en øget tilstrømning af migranter og fremme en multikulturel kultur i Danmark, frygter han. Venstre afviser bekymringen.

»Det, vi underskriver, og det, som erklæringen siger, er noget, vi allerede gør i Danmark. Erklæringen kommer aldrig til at føre til ændringer i den politik, vi fører nu. Jeg kan garantere, at aftalen ikke vil medføre flere migranter til Danmark.« Mads Fuglede (V) »Hvis Inger Støjberg underskriver aftalen, kolliderer det med regeringens stramme udlændingepolitik«

Se også: Tänker politikerna skriva på FN:s migrationsramverk bakom svenskarnas rygg?

Nicolai Sennels: Stop FNs historiske aftale om international migration

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] holdt i den tyske Bundestag en sarkastisk og hudflettende tale om den hævdede ikke-forpligtelse. En uforpligtende forpligtelse  – ”hvor dumme tror I egentlig, vi er?”, spørger han (se videoen i linket). Og det ser […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x