17
nov
Seneste opdatering: 18/11-18 kl. 1258
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hurra. Vi forsvinder. Bare ikke transer og bi-nære gør det”

I Feministan er der selvfølgelig mediemæssig lykke, når mænd nu ikke bare er åndeligt steriliserede, men også fysisk. I en tid, hvor den oprindelige befolkning allerede er under stejl afløsning af mere eksotiske klaner, er det også ideologisk set en meget positiv ting, at svenske mænd hjælper lidt til med udryddelsen.

Sveriges Radio er matriarkatets sender, prøv at tæl de gange, du hører en mandsstemme. Jeg anslår at forholdet kvinder/mænd er cirka 6 til 1. Måske er det 10 til 1, jeg har ikke siddet med lommeregneren, men køns- og medieforskere inviteres til det. Hvorfor er mænd fuldstændigt umoderne i Sverige?

 “Infoideologi”

Svensk public service er idologi, der kalder sig information. Måske kunne genren kaldes “infoideologi.”

For eksempel betyder “Fodbold-VM” der, at der er VM i kvindefodbold. Det kommer bag på de fleste, der ikke er swedologer.

Typiske SR programmer er noget om norrlandske, normkritiske kvindebands, eller som her en kvindelig kunstner der har mareridt over “en mörk framtid där alla kvinnor, trans- och icke-binära personer är utrotade.” At svenskeren forsvinder, gør ingenting, bare der er tilstrækkeligt med transer og bi-nære tilbage.

En hel almindelig dag på skatteyderbetalte SR, er en genopførelse af den afdøde kommunist Stieg Larssons univers i de der bøger “mænd der hader kvinder” og den slags partilitteratur. Dette koster sammen med SVT over 8 milliarder om året, og nu skal dette sekteriske præk på skatten ligesom i Danmark.

Dissens er ‘had’

At skrive dette i Sverige, betyder automatisk “at man hader kvinder.” Kvinderegimentet tager ikke imod kritik, man kan underkaste sig eller få fuld krig. Sådan ser det ud, der hvor 1968 vandt en mere knusende sejr end noget andet sted i Vesten.

Det betød blandt andet, at Sverige ikke havde et værdikonservativt parti, før SD kom i Riksdagen, for konservative kunne naturligvis ikke ytre et kvæk i de postkommunistiske, svenske medier. Ikke så meget som et fire linjers læserbrev. Intet sev igennem den politisk censur. Jeg og mange svenskere har erfaret det, det er ikke noget, vi har læst om.

Men så kom internet, og nu må man til at lukke munden på det. Man vil gøre det, ved at kalde ‘dissens’ for ‘had.’ Denne blog er det der i Sverige bare hedder “en hatsajt” (en hadeside). Vi har vist ikke ordet i Danmark.

“En mental Berlin-mur”

Svenske “borgerlige” er alle utopistiske liberalister, der Gudskelov ikke kan have søsterpartier noget sted, men det ved de danske ikke, for der går en mental Berlin-mur ned gennem Øresund (eller mere præcist ved de smålandske skove, som Palle Lauring sagde)

Dette er nogle af grundene til, at Sverige fostrer store dissidenter, hvad det er synd at sige om Danmark. Dette er grunden til, at Sverige har Europas største dissidentpresse på nettet. Svenske journalister og politikere skabte den, og de vil gøre hvad som helst for at afskaffe den igen. De er vant til at have hundrede procent kontrol med ytringerne, og de føler sig nøgne uden.

Sverige er  Orwell, Huxley og Karin Boye real-time

Man kan synes, at dansk P1 er slemt, og det synes jeg, men svenske medier er som at opleve Orwell, Huxley og Karin Boye real-time. Det er mere fascinerende, hvis jeg skal vælge.

Dansk P1 var tidligere lærd og rødt, nu er det rødt og prosaisk. Det er langt mindre underholdende end svensk. Når jeg hører dansk P1, vil jeg hellere høre Bach, men når jeg hører svensk, vågner jeg til live igen, hvilket på god kristen vis fortæller mig, at man skal elske sine fjender.

Fred, demokrati og kukure

Stor kunst kræver både modstand og medgang. Jeg genopfriskede det da jeg forleden genså Graham Greene og Orson Welles’ Den Tredje Mand. Hans rolle i filmen er lille, alle taler om Harry Lime, men han dukker sent op, og så dør han. Men det var den af alle roller, han satte højest.

Jeg er i gang med at se alle hans film igen, jeg anbefaler det, mange genier er der heller ikke i filmkunsten. Med dokumentarer, interviews og de film, hvor han blot er skuespiller, er der dejligt meget at tage af, og jeg er ikke stødt på ét kedeligt eller overflødigt sekund endnu.

En fremragende introduktion til Welles er Magician: The Astonishing Life and Work of Orson Welles (2014) Man lægger bla. mærke til hans naturlige beskedenhed, som de halvstore kunstnere, der virkelig har noget at være beskedne over, aldrig har.

På TV var historien selvsagt historien topnyhed. Svenske tissemænd kom før noget andet i hele verden hele døgnet. Hvis ikke det er lokalt. Jordan Peterson kunne skrive en bog om det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mårten Gantelius
3 years ago

Angående svenska mäns val att sterilisera sig: Utöver att begränsa barnantalet och skona mödrarna från p-piller finns det ytterligare ett skäl som givetvis inte berörs av SR. Enligt lagstiftningen borde minst 20 miljoner västerländska barnkidnappande mödrar sitta i fängelse istället för att samhällsfinansierat “uppfostra” barn (Olaga frihetsberövande är den svenska brottsrubriceringen. Om en man utför brottet kan det rendera upp till 4 års fängelse.). Om en man inte har resurser att emigrera – INNAN han har blivit biologisk far till ett barn! – är det enda säkra sättet att skydda sig själv och sina ofödda barn att sterilisera sig. För… Read more »

peerpede
peerpede
3 years ago

Når de tre gyldne spørgsmål kommer i flok; hvad hedder du, hvor arbejder du, hvad tjener du!

Løb for livet 🙂

peerpede
peerpede
3 years ago

Vi tager den igen, for jeg ved ikke hvilken gang:
https://www.youtube.com/watch?v=t9_69x1hjZE

Jack
Jack
3 years ago

Min yndlingsmelodi og en af de bedste film ever! 🙂

River
River
3 years ago

Tja. For hundrede og syttende gang, kønskamp igen. Bibelen lærer, eller dybest set lærer Bibelen, at vi inderst inde, er individuelle, INDIVIDUELLE, ånder. Hvilket betyder at vi er ligeværdige i forholdet til Gud og kan udvikle os derfra. Derfor er det totalt meningsløst at kvindelige narrehoveder vil være mænd eller helst større og bedre på enhver måde. De vil være bedre boksere, bedre fodboldspillere, bedre murere, bedre alting der kunne minder om mænds kernekompetencer. Det svarer til at undertegnede, der spiller en rimelig rytmeguitar, vil være, Vil Være,, VIL VÆRE, JimmyHendriks(ud over staveekspert), Og, det er ikke hele problemet, at… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x