21
nov
Seneste opdatering: 24/11-18 kl. 0633
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg var der med gode danske, norske og svenske venner 5 december 2017. Da var pladsen moderat befæstet, men siden er den blevet til en veritabel, politisk paranoia-barriere. Tanken bagved må være, vi holder ikke til at være skyld i flere tabte menneskeliv, og der er virkelig tabt mange i Tyskland allerede, som kan skrives på den – skulle det vise sig – yderst provinsielle kansler Merkels kappe. Sine formative år tilbragte hun i det politiske fængsel DDR i Perleberg i Brandenburg.

Nu er det “en unik beskyttelse imod lastbiler op til 40 tons,” og de er meget store. Fem aksler og derover. Så stor er tyske politikeres angst for at have lavet lort i den. Den bør være stor, ellers har de intet at gøre  i virkelighedsbranchen.

Siden mandag er der arbejdet med at bygge mere end hundrede kvadratiske gitterkurve på Breitscheidplatzs langsider og skrue dem ind i en række. Kurvene vil blive fyldt med sand i plastikposer. 19 december 2016 blev 12 dræbt og 70 sårede i et islamisk terrorangreb. Berlin errichtet “einzigartigen” Terrorschutz.

Australia Leaves UN Migration Pact.

Won’t Risk ‘Hard-Won’ Border Control Success

Polen og Israel har forladt den. Schweiz vil ikke deltage i Marrakesh mødet. I Bundestag må Merkel kæmpe for den. Hendes mulige efterfølger vil ikke tilslutte Tyskland til den.

Australia will not be signing up to the UN migration pact, Prime Minister Scott Morrison has said, explaining he was was not willing to risk the government’s successes in fighting people trafficking.

“The compact would risk encouraging illegal entry and reverse Australia’s hard-won successes in combating the people smuggling trade,” he said in a joint statement with Home Affairs Minister Peter Dutton and Foreign Minister Marise Payne.

“We believe that the compact is inconsistent with our well-established policies and not in Australia’s interests,” asserted the ministers, adding that the document “fails to adequately distinguish between people who enter Australia illegally and those who come to Australia the right way, particularly with respect to the provision of welfare and other benefits”. Australia Leaves UN Migration Pact — Won’t Risk ‘Hard-Won’ Border Control Success

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
River
River
3 years ago

Når man ikke længere kan/vil løse enkle problemer Så er det ved at være slut. Frit efter James Delingpole.
Aktuelt herhjemme omkring politiets kapitulering over for butiksraids.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x