24
nov
Seneste opdatering: 25/11-18 kl. 0733
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

USA’s tidligere udenrigsminister taler i London. Ordene falder min. 1:18:48 i  hele talen i et længere ræsonnement om ‘klimaflygtninge,’ der er sludder hele vejen igennem.

Kerry made the remarks while speaking at a Guardian Live event at Central Hall in London where he weighed in on a number of issues and also used the opportunity to bash President Donald Trump.

“Europe is already crushed under this transformation that is taking place due to migration,” Kerry said. “In Germany, Angela Merkel is weakened. Italian politics is significantly impacted.” Hele debataftenen: A life in politics – watch the discussion live now,  1 t 26 minutter. Se også John Kerry joins Hillary warning Europe of threat of immigration

Nej, Løkke, mange danskere kan ikke længere genkende deres eget land

En overraskende ligefrem Berlingske-artikel der remser én uges multikulturulykker i Danmark op. Og så var den uge endda det rene vand ved siden af ugens mord og voldtægter i Sverige.

Forskellen er vel, at katastrofer og tragedier for længe siden er blevet hverdag i Sverige. Hidtil i år er der dræbt 42 mennesker i 272 skyderier i Sverige. På fem år er skyderierne øget 400 procent. Det er et skyderi hver 1.3 dag, og så taler vi ikke om titusinder af voldtægter. Kontroltabet er synligt for enhver, alle lamper blinker rødt, men svenske politikere end ikke kommenterer det. Og det bliver værre med de økonomiske problemer der venter forude.

Danskerne skal kunne genkende deres eget land, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Men hvor mange kan mon det efter en uge som den, der nu er ved at være forbi?

[..]  Sidste weekend holdt statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sin store tale på Venstres landsmøde i Herning. »Vi skal passe på Danmark. Så vi kan genkende vores land,« sagde Lars Løkke Rasmussen med henvisning til den indvandring, som på få årtier har øget tilstrømningen af ikke-vestlige indvandrere fra ca. 50.000 til knap 500.000 og udløst økonomiske, sociale og kulturelle udfordringer i stor skala. Spørgsmålet er imidlertid, hvor mange danskere der virkelig kan genkende deres land i dag?

Alt dette ved Lars Løkke Rasmussen, og i sin tale i Herning understregede han også, at det er vigtigt at blive ved med at justere udlændinge- og integrationspolitikken. Han fremhævede, at regeringen og Dansk Folkeparti netop nu forhandler om et paradigmeskift, som bl.a. skal føre til, at flygtninge ikke skal blive permanent i Danmark, men skal rejse hjem og genopbygge deres lande, når forholdene er sikre nok.

»Vi skal ikke gøre flygtninge til indvandrere,« sagde Lars Løkke Rasmussen. Over for regeringen sidder Dansk Folkepartis forhandlere. De vil insistere på, at der sker et fundamentalt skifte. Thomas Larsen: Berlingskes politiske kommentator

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tester kommentar på snaphanen
Tester kommentar på snaphanen
3 years ago

Her er min testkommentar, som afslører om der er fri debat på Snaphanen. 🙂

Christian Kingo
Christian Kingo
3 years ago

Vi må prøve at tilgive politikerne, da de ikke ved, hvad de gør. Den kriminelle kommunist, John Kerry tror måske, det lykkede han, Obozo og alle de andre satanister, de fik installeret i EU-kommissionen, at vi er knust, men sandheden er, at de er knust, og kun svindel holder dem i live.

Johannes Juhl
Johannes Juhl
3 years ago

paradigmeskift Hvad er nu det for et nyt udtryk? Hvorfor ikke bare kalde en spade for en spade, med andre ord ud med de skide muhamedanere som Glidstrup kaldte dem Ved næste valg har vi kun et alternativ og det er NB. DF har jo endnu engang spillet fallit, ved at blive stuerene. Hvis tulledrengen virkelig havde haft hår på brystet, så havde han sagt til fadølsbamsen, ved sidste valg ned bag i rækken, du har mindre stemme i befolkningen, en jeg har. Hvis ikke der skal gå her som i Sverige så findes der kun NB at stemme på… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

En masse mundlort fra en totalt uvederhæftig slapsvans, der alene er ude på at mele egen kage. Mandens privatøkonomi hænger i laser, så han er nødt til at sikre sig en givtig retrætepost, når han bliver smidt ud af STm efter næste valg. Det gør han så ved at fedte for magthaverne i EU og smide Danmark ud i et ragnarok.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Arne Lago von Kappelgaard
Arne Lago von Kappelgaard
3 years ago

Der bør spørges: Kan en mand (statsminister) der ikke kan kende forskel på dit og mit, år efter år fylde danskerne med løgn? Før valget i 2015 blev der fra Løkkes side lanceret mantraet “straks opbremsning”, i månederne 09.+ 10. myldrede højtuddannede (ifølge gutmenschen) til landet, og vores politi korps stod og guidede dem frem. I sammme valgperiode, blev udtrykket “-jeg vil ikke være statsminister for enhver pris,” lanceret. Hvor Løkke er involveret, så er det bare snak, snak, snak, han kunnne lige så godt have sagt, “die dümme dänen. Iøvrigt, antallet af muslimer i Danmark er ikke ca.500.000, det… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
3 years ago

“…forhandler om et paradigmeskift, som bl.a. skal føre til, at flygtninge ikke skal blive permanent i Danmark, men skal rejse hjem og genopbygge deres lande, når forholdene er sikre nok.” Jamen, det bliver forholdene jo aldrig. Derfor er enhver, der får “midlertidigt” asyl i Danmark, flygtning eller ikke flygtning, en permanent immigrant.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x