9
dec
Seneste opdatering: 9/12-18 kl. 2021
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Transskription: German-Egyptian Scholar Hamed Abdel-Samad: The Arabs Enslaved the Africans More Than Any Other Nation Did.

Gidseltageren Annie Lööf

Den nyliberala centerextremisten Annie Lööf har nu hÄllit landet som gisslan i tre mÄnader, och det Àr svÄrt att tÀnka sig annat Àn att hon njuter i fulla drag. Likt en sittdemonstrant i en tungt trafikerad vÀgkorsning ser hon till att ingen kan passera, innan hon fÄtt sin vilja igenom. De kostnader hon Äsamkar samhÀllsapparaten tycks lÀmna henne totalt oberörd. Samma gÀller den vÄg av förakt hon manar fram gentemot det politiska system som visat sig vara sÄ totalt oförmöget att slÀpa henne Ät sidan, sÄ att landet Äter kan regeras.

Den lööfska egotrippen saknar varje form av motsvarighet i svensk politisk historia. NÀr vi vÀl Äter fÄr en fungerande regering borde det vara dags för de folkvalda att allvarligt övervÀga en grundlagsreform, sÄ att denna form av obstruktion av den demokratiska processen aldrig mer kan upprepas.

Den position Annie Lööf har intagit pÄminner mycket om den klassiska liknelsen med oskulden i horhuset. Flickan har en mycket ÄtrÄvÀrd tjÀnst att erbjuda, men den kan bara konsumeras en gÄng och nÀr sÄ vÀl har skett Àr hennes marknadsvÀrde förbrukat. OSKULDEN I HORHUSET.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

I Kanada har medborgarna ocksÄ demonstrerat emot FN:s globala migrationsramverk som landets premiÀrminister kommer att underteckna i Marrakech samtidigt som de fick höra hur invandringen har förvandlat Danmark och i synnerhet Sverige som blivit förstört av invandringen. Sverige har varnats i mÄnga Är men ingen lyssnar utan man fortsÀtter i stÀllet och demolerar landet.
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof
https://www.youtube.com/watch?v=Rbvc-tuOShY

mjolly
mjolly
5 years ago

Virker som Europa gÄr i opplÞsning as we speak, demonstrasjoner ogsÄ i London i dag ledet av Tommy Robinson, mÞtt av motdemonstrasjoner. lol

Global Jihad
Global Jihad
5 years ago

Hvorfor hader vi os selv?,,,,,,,,

https://youtu.be/6q6b1svClj4

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Derfor begyndte vi at smadre Danmark 08.12.2018 KL. 17:00 https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11057906/derfor-begyndte-vi-at-smadre-danmark/ Mikael Jalving NĂ„r jeg er ude at holde oplĂŠg, bliver jeg ofte spurgt, hvorfor danskerne og i sĂŠrlig grad den politiske klasse lod masseindvandringen smadre det Danmark, der var engang. Under debatten overraskes jeg af, at folk faktisk godt ved, at den fortlĂžbende asylindvandring, familiesammenfĂžring og demografiske motor skaber et stedse mere multikulturelt og islamisk Danmark. Mine tilhĂžrere mere end aner tragediens fuldbyrdelse: En skĂžnne dag vil vores land vĂŠre et dansk MellemĂžsten med araberdrenge pĂ„ hvert et gadehjĂžrne og et materialiseret fjendskab mellem dem og os. … Femogtredive Ă„r… Read more »

Anonymous
Anonymous
5 years ago

Derfor begyndte vi at smadre Danmark 08.12.2018 KL. 17:00 https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11057906/derfor-begyndte-vi-at-smadre-danmark/ NĂ„r jeg er ude at holde oplĂŠg, bliver jeg ofte spurgt, hvorfor danskerne og i sĂŠrlig grad den politiske klasse lod masseindvandringen smadre det Danmark, der var engang. Under debatten overraskes jeg af, at folk faktisk godt ved, at den fortlĂžbende asylindvandring, familiesammenfĂžring og demografiske motor skaber et stedse mere multikulturelt og islamisk Danmark. Mine tilhĂžrere mere end aner tragediens fuldbyrdelse: En skĂžnne dag vil vores land vĂŠre et dansk MellemĂžsten med araberdrenge pĂ„ hvert et gadehjĂžrne og et materialiseret fjendskab mellem dem og os. … Femogtredive Ă„r senere underskriver… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

SwebbTV Offentliggjort den 6. dec. 2018 Vi ber Elsa Widding kommentera hur hon tror att FNs migrationsramverk Global Compact hanteras pĂ„ Regeringskansliet. https://youtu.be/jgcQvgf39G0 … Elsa Widding var tidigare anstĂ€lld pĂ„ Regeringskansliet och tvekade inte att gĂ„ emot det grupptĂ€nk som rĂ„dde dĂ€r trots att hon skulle fĂ„ betala ett högt pris personligen. Vi ber henne kommentera hur hon tror att migrationsramverket Global Compact hanteras. Hennes slutsats angĂ„ende Global Compact Ă€r att eftersom vi inte har en regering bör man sĂ€tta det hela pĂ„ vĂ€nt och se till att det blir en riktig diskussion om avtalet, innan man fattar beslut om… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x