13
dec
Seneste opdatering: 14/12-18 kl. 1248
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De grænseløse” holdt møde bag militær bevogtning

Et tredje offer døde midt på dagen

Bliver jihadisten ikke er fanget efter 2-3 døgn, tyder det på logistisk støtte i lokalsamfundet. 700 sikkerhedsstyrker jager ham, og de kan ikke finde ham.

De fandt ham, og han ville helst dø

Vi vil snart opleve muslimske terrorister, der slet ikke bliver pågrebet, eller hvis de gør, kun kan tages med stadig større militære operationer. De hovedskyldige politikere i det bør bæve for fremtiden.

Er Jens Rohde ond eller dum?

Helt aktuelt er der en Jens Rohde, der havnede midt i terrorangrebet, og har påfaldende travlt med at frakende sig nogen politisk delagtighed i det. Et tegn på en vis, dårlig samvittighed. Jens Rohde er ikke helt så dum eller ond, som han lader sig selv fremstå, men han er sin egen værste fjende.

At Cherif Chekatt efter 27 straffelovsovertrædelser kunne løbe frit og myrde folk med en Kalashnikov, tyder på yderst ringe kontrol med farlige muslimer. Se også Der vil blive begået mange flere islamiske terrorangreb i de kommende år – men ordet ’islam’ bliver fortiet. Jens Rohde er i mellemtiden blevet politianmeldt. Hvad skal politiet  stille op med ham? Det er ikke kriminelt at være imbecil.

Lad være med at se TV – brug nettet, så længe EU ikke har censureret det

Artiklen taler om tv, som jeg er nådigt skånet for.  Jeg synes den skrevne presse har været ret god – bortset fra den svenske, der slog mange knuder på sig selv for at undgå sandheden, nemlig den om den enorme sikkerhedsrisiko de kollektivt har påført den svenske befolkning.

Hvad der skete i Strasbourg, kan ske i København i aften, i Oslo i morgen og i Stockholm i overmorgen, og det kan ske på grund af konkrete politikere, ikke på grund af en delagtiggjort befolkning. Aben havner uvægerligt hos dem, og der er intet, de kan gøre ved det. “Ansvarlig politiker” vil overgå fra kliche til realitet. Alt for langsomt, ganske vist.

Officiel udtalelse om jihad-angrebet i Strasbourg

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Måtte der ske Jens Rohdes børn noget muhamedansk! ☻

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Nej, Anders Bo, det er ikke ok! Jeg vil bede dig om at tage de ord tilbage.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

“Er Jens Rohde ond eller dum?”

Begge dele. Plus en narcissistisk overbygning, gætter jeg på. Og hans type er en betydelig større trussel mod os, end de er mod sig selv. De skal nok klare sig, når de fortrækker til Chiles kølige, vinproducerende bjergskråninger.

Global Jihad
Global Jihad
3 years ago

“Gammel kending!

https://youtu.be/kLwR_4-iW-k

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x