19
dec
Seneste opdatering: 20/12-18 kl. 0713
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det grova gängvåldet har helt enkelt blivit systemhotande.

Den mjuka vägen att lösa våldet har misslyckats. I dag får vi betala priset för välviljans önsketänkande, skrev Dagens Nydeligheder i en leder i går, der tyder på, at en vis realitetssans trods alt har indfundet sig efter hele to ‘galna kvartsekler.’

Spørgsmålet er blot, om det ikke er  alt, alt for sent. Der kører netop en sag, “Projekt Ekerö”, om en gruppe reflekterede dissidenter, der der angiveligt skulle ville sikre et geografisk område, hvor de vil “redde hvad der er tilbage af svensk kultur inden det bliver fuldstændigt ødelagt.” Når en akademiker som Ann Heberlein tænker sådan, er det sent. Sent.

Hej Patrik: Kan inte låta bli att tala om för dig vad jag hörde berättas av min jobbarkompis Fredrik i morse.

Fredrik har en poliskompis i Malmö. Kompisen jämte en kollega gjorde för en tid sedan ett ingripande mot två personer. Det blev kaos. Ingripandet skedde i närheten av en moské. Poliserna blev attackerade av 30 – 40 personer som kom från moskén. Även imamen var visst på plats. Poliserna fick sedan mottaga hot.

Fredriks poliskompis bor nu i norra Skåne i en lägenhet. Avdelningen för personskydd uppgav att avdelningen inte kan skydda Fredriks kompis eftersom familjen som stod bakom hoten har alltför stort våldskapital. Fredriks kompis hade ändå tänkt lämna Malmö, men nu blev det lite snabbare än planerat. SÅ HÄR GÅR SNACKET INOM POLISEN (Se kommentarerne)

Marrakesh vælter belgisk regering

Det var dette, DF burde have gjort, hvis der havde været noget ved dem. Det værste de kunne risikere var, at skabe opmærksomhed om en pagt, der var forsøgt skjult, samt vokse som parti af det. Et styrket DF ville derefter kunne regere med socialdemokraterne, som så ikke skulle regere på den yderste venstrefløj. Et acceptabelt scenarie. Min egen konsekvens af DF’s tryghedsnarkomani er, at jeg for første gang siden 2001 ikke agter at stemme DF. Vi skylder partiet meget, men min loyalitet har grænser. – Torben Steno, som jeg eller er enig med i meget slidt – skriver Tulles defensive folkeparti kan ikke kvalificere Danmark til fremtiden.

Rejs til Marrakesh og du regerer uden os

FNs migrationsaftale har skabt regeringskrise i Belgien. De fire regeringspartier kunne ikke blive enige om at underskrive aftalen. Statsminister Charles Michel fik et ultimatum fra kolaitionspartneren Ny Flamsk Alliance (N-VA) i lørdags: Rejs til Marrakesh og du regerer uden os. Søndag rejste han til Marrakesh for at underskrive pagten. Til parlamentet tirsdag ettermiddag sagde statminister Michel: Jeg har bestemt mig for at gå af og vil umiddelbart mødes med kongen. Belgias statsminister går av. Belgian PM Resigns After Public Anger over UN Migration Pact.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kenneth
Kenneth
2 years ago

“Min egen konsekvens af DF’s tryghedsnarkomani er, at jeg for første gang siden 2001 ikke agter at stemme DF.”

Respekt for den beslutning.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Under 2015-valgkampen undrede det mig, at DF saa at sige intet sagde om indvandring, men jeg tog det for den nye stil, der skulle goere DF spiselig for normaldanskere. Hvor naivt. Tulle gjorde hvad han kunne for at tale DF’s stemmetal ned, fordi han ikke oenskede at komme i en situation hvor han var tvunget til at skide eller staa af potten, han foretrak, som Steno siger, at staa paa den ufarlige sidelinie og saa i oevrigt sikre ben og bestyrelsesposter til kammeraterne, mens musikken stadig spillede. Desvaerre for ham, fik han statsministeriet serveret paa et soelvfad, og saa valgte… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

»Det flotteste vil da være, hvis man som parti kunne nedlægge sig selv og sige: »Job done!« Jamen, saa synes jeg du skal give dig selv et knus, et tillykke og en fyreseddel, for efter at DF har brugt tyve aar paa at kaempe sig op til statsministeriets fordoer, smed du det hele fra dig. Dit parti er ikke laengere relevant, andet end som skraemmehistorie – en historie som potentielle NB-vaelgere boer skrive sig bag oeret: hvorfor skulle vi tro paa at NB er anderledes? At de ikke, ligesom DF, dolker deres vaelgere i ryggen, naar de efter tyve aar… Read more »

Nobody
Nobody
2 years ago

En högre officer sade till oss en gång att den sista formen av kommunikation är i form av kulor (krig).

Därför önskar jag att alla som vill ha något sagt; får framföra det hur tokigt det än må vara.

Demokrati är inte möjligt utan att kommunikation kan flöda fritt. Alla andra alternativ är sämre.

Kenneth
Kenneth
2 years ago

Omkring Marrakesh så er den o også blevet diskuteret på mange udenlandske blogs og flere at de youtuber som jeg følger har kommenteret den. En af dem sagde Marrakesh tydeligt viser at hjernen er en god tjener, men en dårlig herre. Med det mente han at de fleste tyskere udmærket kan se at aftalen er meget dårlig for dem, men de handler ikke ud fra den viden. De er uenige, men stemmer alligevel som de plejer Det er lidt mærkeligt at menneskets hjerne er i stand til at analysere korrekt, men så halter den når der skal træffes konklusioner ud… Read more »

mjolly
mjolly
2 years ago

Politi og påtale må skremme politikerne til fatning, etterforske dem for landssvik osv, det er vel den myke løsningen.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x