25
dec
Seneste opdatering: 26/12-18 kl. 1108
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Återvändarna,’ som det eufemistisk hedder i medierne, har deltaget i folkemord

Sverige er det land i Europa, med den største alternative mediescene. Det er helt logisk, når man betragter den statsstøttede løgnepresse. Deres MSM er nemlig de værste i Europa, de mest politiserede og post-marxistiske.

Svensk Webbtelevision har distanceret SVT med flere mil. SVT og SR får 8 hele milliarder om året til deres politiske propaganda. Svensk debat i MSM er derfor en pseudodebat. Den afspejler ikke de synspunkter, der findes. Derfor er svenske, alternative medier opstået, og i meget stor stil.

Sandhed og fakta

Svensk Webbtelevisions forretningskoncept er mere enkelt: Sandhed og fakta og et konservativt udgangspunkt. Seerne bidrager. Det er noget af det allerbedste, der laves i Sverige for tiden. Der er et civilsamfund, der tager over, når staten og dens tjenere perverterer. Det er det trøsterige, der er at sige om Sverige, til forskel fra da jeg begyndte at skrive om landet for tyve år siden. Siden dengang er Sverige blevet smadret demografisk af, hvad man kun kan kalde kriminelle politikere. Svensk MSM camouflerer sandheden, men det er nu almen viden i befolkningen. Den politiske reaktion er på vej, og der skal næppe mere end en ny lavkonjunktur, til til at eksponere falitten.

Læsning i dag: Bruce Bawer Murder in Morocco. Just don’t call it Jihad. Se også hvordan svenske politikere bukker og skraber for den muslimske vælgerbefolkning: Islamismens inmarsch i politiken och i samhället i det kristne, assyriske TV. Svenske politikere bryder sig ikke om noget, der sætter islam i et dårligt lys. Derfor træder statstv til med Statstelevisionen hotar med fängelse för dem som sprider halshuggningsvideon.

630 uopklarede mord i Sverige

Jeg har tre kilder til historien, og ingen af dem nævner i hvor langt et tidsrum, der er 630 uopklarede mord. Bevidste halve sandheder og sløringer er typisk for politiseret svensk journalistik. Hvis det er over 30 år, er det 21 om året, men det er jo accelereret enormt de sidste ti år, så fordelingen må være ujævn.

Under alle omstændigheder går der vældig mange ustraffede mordere rundt i Sverige, og de politikere der er ansvarlige for dette retstatskollaps, burde naturligvis retsforfølges selv.

Er det straffrit at ødelægge et land?

Tanken ligger desværre endnu Medelsvensson fjernt, men den kan opstå ret pludseligt under det løbende sammenbrud, for hos mange jeg kender, ligger den ikke ret langt væk. I Danmark har vi uopklarede mord, men de fleste år har en opklaringsprocent på 100. Det vil den ikke være, hvis vi bliver lige ‘multikulturelle’ som Sverige, der er på vej mod nærmest brasilianske tilstande, hvad angår vold.

Sverige er ved at forlade Norden på dette område, som på så mange andre. Det er på en demografisk kurs, der er ved at gøre det til en undtagelse blandt sine naboer. Er det strafbart at ødelægge et land? For svenske politikere kommer overvejelsen for sent, men bedragerne Løkke, Støjberg og Frederiksen skulle måske give det en tanke, mens tid endnu er.

‘Det är tragiskt och inte värdigt en rättstat som Sverige’

Det är främst storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö som har särskilda Kalla fall grupper.

Där hamnar ärenden där det inte längre finns några utredningsuppslag att jobba vidare med eller fall där domstol har friat en eller alla misstänkta. Totalt finns i dag cirka 630 olösta mord i Sverige, enligt siffror från Noa, polisens nationella operativa avdelning.

Och de utredningar som hamnar hos Kalla fall grupperna ökar snabbt.Andelen ouppklarade mord kommer öka rejält och det har enkom att göra med skjutningarna i offentliga miljöer där kriminella grupperingar är inblandade säger Anders Eriksson, chef för Kalla fall gruppen i Region Väst.

Det är tragiskt och inte värdigt en rättstat som Sverige att man så enkelt ska komma undan med att ha ihjäl en annan människa, säger Anders Eriksson, chef för Kalla fall gruppen i Region Väst. Snabb ökning av polisens kalla fall og Kalla fallen ökar – 630 olösta mord

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago
mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  Allan Hansen

… Jeg orker ikke engang at læse artiklen, men prøv lige at se hvor absurd overskriften er ” eu dom kan tvinge Danmark til flere familiesammenføringer”. Hvordan er vi nogensinde nået hertil hvor konsensusbaserede beslutninger uden forbindelse til handelsrestriktioner truffet i Folketinget af demokratisk valgte repræsentanter (og de er ellers slemme nok!) fra hele Danmark skal underlægges absurde udemokratiske beslutninger truffet i Bruxelles eller i den muslimske lobbyorganisation fn? Et sted mellem dette scenarium og 1980 må der ligge et helt eklatant beviseligt landsforræderi sted som selvfølgelig skal straffes hårdest muligt, og det vil se pænest ud hvis det er… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
2 years ago
Reply to  mvjensen

Jeg har læst artiklen og må indrømme, at det er noget af det mest foruroligende, jeg har læst i lang tid – på højde med Marrakesh underskrivelsen. Hvis der virkelig kommer en sådan negativ dom fra EU domstolen, og Danmark skal til at åbne tusindvis af disse sager, som kan betyde, at det strømmer ind med gamle familiesammenførelser, så er vi rigtig på spanden. Men det vil forhåbentlig også betyde, at nok er nok. Det kommer til at påvirke folketingsvalget i en positiv retning. Hvis ikke er det et endnu klart bevis på Europas tragiske undergang. Er der stadig kun… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Så fik jeg lige en uges FB-ferie, for at ytre at muhamedanerne ikke er omfatter af dyreværnsloven! ?

FB-tøzene led ikke særlig meget af humor lige dér? ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Meget underligt – det er jo ellers helt objektivt sandt ?

Flodhesten
Flodhesten
2 years ago

Franske generaler anklager Macron for forrædderi pga hans underskrivelse af Marakesh erklæringen

https://voiceofeurope.com/2018/12/macron-accused-of-treason-by-french-generals-for-signing-un-migration-pact/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
latmask
latmask
2 years ago

Den sista vinner.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x