3
jan
Seneste opdatering: 3/1-19 kl. 1453
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

Op til nytåret flyder aviserne over med konkurrencer om at spå, hvad det kommende år vil bringe.

Abdicerer dronning Margrethe, vinder Danmark guld i håndbold osv. Men endnu har vi ikke set noget spørgsmål i stil med: Bliver Danmark udsat for et (muslimsk) terrorangreb i det nye år?

Ærgerligt for en af Danmarks store profeter, seeren Carsten Jensen, der har “set verden begynde” og som i sine seneste udgydelser er på vej “mod stjernerne”.

Med sådanne spørgsmål må orakelet kunne fejre triumfer. Som i 2011 da han proklamerede, at “En tredjedel af alle danskere venter på fuldstændigt irrationel vis et et terrorangreb i nærmeste fremtid. Det er Pia Kjærsgaards skyld”. Og der skete da heller ikke noget terrorangreb herhjemme dette år.

David Headleys ‘svenske terrorplan’ mod Politiken og JP

Men hvad gyllesprederen fra A/S Politiken overså eller bare glemte, var, at i de sidste dage af 2010 var et terrorangreb mod JP og Politikens Hus først blevet afværget i sidste øjeblik. Og i 2012 afslørede retssagen, at tre arabiske terrorister havde planlagt at trænge ind til et arrangement 29.12. i Politikens Hus, tilfangetage så mange muligt, slå dem ihjel for derefter at hugge hovederne af og smide dem ud af vinduerne.

Planen var udtænkt af pakistaneren Daood Sayed Gilani, der opererede under det vestlige navn David Headley og som stod bag massakren i Mumbay 2008, der kostede mindst 174 livet og sårede over 300.

Løsladt før tiden

De tre islamister blev ved Glostrup ret idømt 12 års fængsel til afsoning i Sverige, hvor de havde opholdstilladelse. Efter at have udstået 2/3 af straffen, står de nu til at blive løsladt – trods dårlig opførsel og gentagne trusler mod alt og alle, især de “vantro.”

Det har vakt en del opsigt og skabt en forståelig bekymring, ikke mindst i JP og resten af Politikens Hus.

Vender de mon tilbage for at gøre arbejdet færdigt?

Hvad der ville være sket i Politikens Hus 29.12.2010, hvis de tre arabere ikke var blevet anholdt kort før aktionen skulle gå i gang, er umuligt at vide. Men HVIS Politikens daværende chefredaktør Tøger Seidenfaden og avisens daværende (og nuværende) gyllespreder Carsten Jensen havde været på arbejde den dag, så KUNNE deres hoveder være blevet hugget af og sendt rullende ned ad Vester Voldgade. Og det ville ikke have været uden en vis ironi.

For det var Seidenfaden, der netop i 2010 havde undskyldt de danske muhammedtegninger over for 25.000 efterkommere af Muhammed, vel en af de mest ynkelige handlinger i dansk pressehistorie.

Og det var Carsten Jensen, der ikke kunne forestille sig muslimske terrorhandlinger i Danmark og samtidigt latterliggjorde alle, der kunne. Og som i tale og skrift har gjort alt for at fremme den muslimske folkevandring, der udgør terrorismens rekrutteringsgrundlag i Europa.

Fremtidens ofre

Naturligvis er det først og fremmest terroristerne selv, der fortjener at blive ofre for deres handlinger, og deres til tider amatøragtige optræden kombineret med en bogstaveligt talt selvmorderisk adfærd hjælper godt til. Men når muslimsk terror i fremtiden rammer uskyldige, er de islamofile, intellektuelle eftersnakkere som vi især finder i Politiken-segmentet, dem, der mest fortjener at blive ramt.

Ikke fordi de er drevet af ond vilje, men fordi de er drevet af dumhed. Lad os her ved årsskiftet mindes George Orwells ord om 30’ernes salonkommunister:

“Man skal tilhøre intelligentsiaen, for at tro på den slags – intet almindeligt menneske kunne være sådan et fjols.”

De ord passer også fint på vore dages intellektuelle, der prøver at bilde politikere og befolkning ind, at islamisk terror ikke er islamisk terror, og at islam i øvrigt slet ikke har noget med islam at gøre.

**************

Jeg (Steen) var i 2013 med Henrik Jensen i Østre Landsret til Munir Awads appelsag. Se hvordan det forløb. Munir Awad: Manden Sverige glemte.

Se også om, hvordan terroristerne opførte sig i fængslet: Terroristen försökte radikalisera sina medfångar. Min teori om deres tidlige løsladelse er, at svenske fængsler er overfulde.

Der har rådet en såkaldt “fængselskrise” siden begyndelsen af 2000- tallet. Sverige har importeret alt, alt for mange forbrydere og fanatikere. De er nødt til at færdes frit, når man nu ikke vil repatriere dem og prisen for det, vil blive betalt i blod.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Muhammadanerne kender ikke Guds kærlighed!
Den Muhammadanske gud er et blodtørstig svin!

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Det er muligt Ove Wivel havde andre “trusler” i hovedet, da han skrev teksten. Men den er temmelig rammende for vor tid, her i Kim Larsens fortolkning: “Der truer og i tiden…”

https://www.youtube.com/watch?v=18Ak_i1qq0o

Voldposten
Voldposten
3 years ago

Typisk at muslimer forkludrer alting. Når man nu endelig kunne have lidt gavn og glæde af dem, kunne disse tre kulturberigere ikke engang finde frem til Pølle-Pottens hus på Råddenhuspladsen i Hafniabad! – Kan man håbe på, at de under luksusopholdet i Absurdistan har lært lidt geografi så de nu kan komme til dialogkaffe hos vennerne?

Kim Kaos
Kim Kaos
3 years ago

Der er en form for komisk ironi i, at de tosser der forsvare de muslimske tosser, er højst sandsynligt dem der først bliver ramt af et terrorangreb. Karma er en bitch.

MKM
MKM
3 years ago

“Zeitungsfaden”s grotesk morsomme forlig (blodpenge) med Profetens 25.000 efterkommere var en ynkelig kapitulation overfor en islamisk pøbel anført af imamer og andre tosser. Det viser klart, at Politikens, radikale journalister helst ikke vil sætte ære, ansættelse og helbred på spil for nogen som helst sag. Det lader vi andre uheldige stakler om, som er tvunget til at bo sammen med “kulturberigerne” og er nødt til at lade deres børn betale prisen – for at vi andre kan Facebook profilere vores godhed og inklusive sindelag. 25.000 efterkommere ? – inkluderer det også alle efterkommere efter Profetens angiveligt 56 stk. hustruer, sexslaver… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x