3
jan
Seneste opdatering: 4/1-19 kl. 1429
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I gårsdagens udgave af Cordua & Steno, kunne man eksempelvis høre Jarl Cordua opridse Dansk Folkeparti og Nye Borgerliges udlændingepolitik, som værende et forsøg på at sætte udlændinge ‘på et godstog eller flyvemaskine’ væk fra Danmark. Hvor enhver form for nationalkonservatisme er skinnerne til Auschwitz, så er der omvendt carte blanche til internationalisterne. Uriasposten.

Søren Pape og ‘ekstremisterne’

Muslimsk dominans og separatsamfund er en 1400 år gammel ide

Justitsministeren udtaler i dag Hizb ut-Tahrirs ‘hemmelige strategi’: »Det her fylder mig med afsky«. Hans udtalelse falder i forlængelse af Berlingskes artikel idag: Dokument afslører Hizb ut-Tahrirs strategi: »Bekæmpelse af integration i Vestens lave kultur og dens forfaldne værdier«.

Pape reagerer på den sædvanlige, amatøragtige politikerfacon der viser os, at før Vesteuropa får politikere, der gider sætte sig ind i islam, er vi alle solgt ud til at blive endnu et offer i rækken for den muslimske erobringsideologi.

Spejlblanke politikere

At islamiske standarddogmer efter 35 års islam i Danmark kommer bag på en konservativ justitsminister, er det eneste, der virkelig bør bekymre danskerne. I den forstand er Pape er en sikkerhedsrisiko ligesom næsten hele resten af Folketinget.

Se f.eks. den spejlblanke Radikale Sofie Carsten Nielsen her: R-profil raser over internt dokument fra Hizb ut-Tahrir: De er latterlige og skal bekæmpes. “Latterlig” er vel det sidste ord, jeg ville vælge om muslimske standarddogmers tilstedeværelse i mit land i en hastigt voksende population. Hvor får hun det fra?

Selv det politikeranerkendte Muslimske Broderskab, der har fået stormoske i Rovsinggade, og ligesom HUT er her for erobringens skyld, mener at:

“Muslimer skal undgå assimilering, bygge moskeer, føde mange børn og overtage landet”

Der er intet nyt i, at muslimer ikke må integrere sig i vantro befolkninger. Ideen er 1400 år gammel. Heller ikke i Europa er der noget særlig nyt eller ekstremt i det.

I 1980 – for 38 år siden (!) – udgav til Islamic Council of Europe bogen Muslim Communities in Non-Muslim States, der detaljeret gør rede for, hvordan en muslim bør leve i ikke muslimske lande. Bogen er frit til salg på Amazon.

De skal undlade at blande sig med de lokale, bygge moskeer, føde mange børn og siden overtage landet. Det er ‘moderate’ muslimers strategi, selvom naturligvis ikke alle muslimer skriver under på den. Ingen har påstået det. Deres organisationer gør.

Islamic Council of Europe er en underafdeling af Det Muslimske Broderskab, der har tusinder af moskeer i Europa herunder nogle i København bygget med danske politikeres velsignelse. Disse bliver fjendens kaserner i vore børns levetid. Broderskabet har modsat HUT ikke gjort nogen større hemmelighed ud af sin strategi. Broderskabet søger også verdensherredømme, og dets valgsprog er:

“Allah is our objective. The Prophet is our leader. The Qur’an is our law. Jihad is our way. Dying in the way of Allah is our highest hope.”

Muslims should become the majority and the entire nation be governed by Islam.

Patrick Sookhdeo skriver i: The Islamization of Europe (2005)

In 1980 the Islamic Council of Europe published a book called Muslim Communities in Non-Muslim States which clearly explained the Islamic agenda in Europe. When Muslims live as a minority they face theological problems, because classical Islamic teaching always presupposed a context of Islamic dominance; hence the need for guidance on how to live in non-Muslim states.

The instructions given in the book told Muslims to get together and organise themselves with the aim of establishing a viable Muslim community based on Islamic principles. This is the duty of every individual Muslim living within a non-Muslim political entity. They should set up mosques, community centres and Islamic schools. At all costs they must avoid being assimilated by the majority. In order to resist assimilation, they must group themselves geographically, forming areas of high Muslim concentration within the population as a whole.

Yet they must also interact with non-Muslims so as to share the message of Islam with them. Every Muslim individual is required to participate in the plan; it is not allowed for anyone simply to live as a “good Muslim” without assisting the overall strategy. The ultimate goal of this strategy is that the Muslims should become a majority and the entire nation be governed according to Islam. (M. Ali Kettani “The Problems of Muslim Minorities and their Solutions” in Muslim Communities in Non-Muslim States (London: Islamic Council of Europe, 1980) pp.96-105)

Not all Muslims would support this action plan. The more secularized are happy to become integrated within the majority society. Even amongst those who agree on the ultimate goal of creating an Islamic state, there are differences about methodology i.e. whether this should be a slow and peaceful transition, or whether it should be hastened by means of political dominance or even – say some – by violence. Patrick Sookhdeo: The Islamization of Europe (2005)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpede
peerpede
3 years ago

At Islamisk skik og brug kommer bag på Pape, er næppe det eneste der kommer bag på den gode ministeren.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Glimrende. Jo mindre integration desto bedre. Det goer det lettere at sende dem hjem.

peerpede
peerpede
3 years ago

Overtager landet? Komfuret i køkkenet bliver udskiftet med en ovn der fyres med brænde, der kommer til at laves ildsteder i de fleste rum, med røgkanaler lavet af øldåser og popnitter. Der kommer ikke at findes hverken vand, varme eller strøm i byerne, det da de sidste danskere ikke findes mere. Skrald, fækalier og lignende vil blive kastet ud fra bostedet fra det der engang var et vindue. Alle hunde, katte er spist og diæten overgår til rotter der kommer at mangfoldiggøre sig i skraldet. En minus 30 graders celsius isvinter vil sikkert give en hel del både vilje og… Read more »

mjolly
mjolly
3 years ago

England er virkelig blitt litt av et land:

The operation was first exposed on January 1, 2019 by independent researcher Nicholas Monroe, who had grown concerned over the disappearance of Peter Imanuelson, a Norwegian-born UK national living in North Yorkshire and blogging under the alias Peter Sweden. Imanuelson, who was known for his affiliation with identitarian and populist movements in Europe such as Defend Europe, had caused alarm by ceasing his usually constant Twitter activity for the month of December 2018. (..)

https://www.zerohedge.com/news/2019-01-02/british-intelligence-infiltrates-voice-europe-media-outlet-0

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x