4
jan
Seneste opdatering: 6/1-19 kl. 1138
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Du kan se og dele videoen på Facebook her. Psykologen Nicolai Sennels taler, forfatter til bogen Helig Vrede – Bland Kriminella Muslimer. Som en af grundene nævner Sennels smitsomme sygdomme. Netop i dag er der et mistænkt tilfælde af Ebola i Enköping.

På NRK startede igår en serie, der hedder ”Svenske tilstander” med bla. Tino Sanadaji og Nina Hjerpset-Østlie. Der giver ganske gode indblik i tunge svenske problemer, men den er alligevel en anelse for naiv og ubekymret for min smag.

Situationen i Sverige er forlængst hinsides “hvis vi bare alle gøre os umage for at leve sammen, så går det nok.” Det går netop allerede ikke uden dødsofre. Der er for mange lig på bordet til ønsketænkning. Norsk TV besöker Sverige för att uppmärksamma problem med invandring.

Se hvordan det svenske socialdemokrati forsinkede nødvendig terrorlovgivning i flere år, fordi medlemmer af det Muslimske Broderskab sad i försvarsutskottet og justitieutskottet, og anså terrolovgivning mod ISIS jihadister for ‘racistisk.’ Justitieministern sjösätter “Operation Mörkläggning.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpede
peerpede
3 years ago

Ebola virker jo at ha kommet med en Burundisk mand der med flyvere og tog hjem til Sverige, det drejer sig om en Burundisk person der har været hjemme på ferie og under hjemrejsen til Sverige, præsenteret alle symptomer på Ebola gennem forskellige kropsåbninger. Man kan bare håbe at det er falsk alarm og personen bare har indtaget noget upassende føde. Dog er jo Burundi på kortet med Ebola-smitte og selvom at Sverige nu vil spore forskellige kontakter, kan jo denne person have udgydet sine kropsvæsker på et antal toiletter under rejsen hjem til Sverige. Lidt tankegods i dette er… Read more »

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  peerpede

Nu var det tacka Gud, bara en Turboskider där utlösta det store apparat.
Det må sägas att det än får anses vara en lyckoträff att denna sjukdom inte smittar genom luften som TBC eller Influensa.
Jag har en ‘Topp Tre’ list vad det kan utrota oss människor; i blandat ordning, en stor sten från rymden där kommer från Solens riktning (ingen varning), Atomkrig genom någon blir nervös på riktigt, eller en Pandemi, typ Spanska Sjukan eller en luftburen Ebola-smitta, det är antagligen nog att hosta i hissen på JFK-Airport i USA.

nobody
nobody
3 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Trump: om grænsekontrol ,
https://youtu.be/ANen_n7QW7g

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x