9
jan
Seneste opdatering: 10/1-19 kl. 0017
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Franske medier fortæller idag, at de gule veste har støtte i mindst 72 procent af befolkningen: Gilets jaunes : 72% des Français soutiennent encore le mouvement après les violences du 1er décembre.

SVT-chef bliver fake news ekspert i EU

Jeg sender Hunter S. Thompson* en venlig tanke, hver gang jeg ved et uheld surfer forbi DR. Jeg kan bedre tåle SR og SVT,  dels fordi de ikke er mine landsmænd og jeg ikke betaler deres 8 milliarder, og fordi de er så ufatteligt langt ude i hampen, den sociologiske og politologiske underholdningsværdi er betydelig. DR deprimerer  og keder kun. I morges kunne man høre den rutinemæssige nedrakning af Trumps tale i nat og andre ‘nyheder’ fra det Alternative, rød-grønne overdrev. 7.7 procent af befolkningen gider det.  Det er altså kun de debatterende klassers bøsser,  bureaukrater og operasangere i København, der hører det. Jeg er ikke blandt dem.

Ironi er ikke Kommissionens stærke side. Logikken er

Det er for morsomt, det er noget Huxley, Orwell og Karin Boye ville have fundet på i en roman, men nu er det virkelighed.

Hanna Stjärne, administrerende direktør for hele SVT bliver af EU Kommissionen udpeget til  the High-Level Group on Fake News and online disinformation. Chefen for den mest fortiende, fordrejende og politisk agiterende public service kanal i hele Europa.

I årtier holdt SVT indvandringsspørgsmålet helt ude af TV. Inviterede ikke nogen Sverigedemokrat til deres såkaldte debatter. Hvis nogen kan producere ‘fake news’, er det SVT. Som ideologiproducent er DR, NRK og BBC de rene søndagsskoledrenge ved siden af det DDR inspirerede SVT. Det belønnnes helt logisk af en organisation og et bureaukrati, der er lige så bundhamrende udemokratisk og folkeforagtende, som EU.

Die Partei, die Partei, die hat immer Recht!

Det seneste eksempel på hendes organisations selvfedme, kom i SVT i går aftes i Aktuellt, der nu har nu fundet ud af – tre uger efter drabene i Marokko – at pigernes “skader på halsen” i virkeligheden var afhugne hoveder.

“Men marokkanerne er SÅ kede af det. Det er en så hjertelig kultur,” hedder det. Ikke skyggen af en undskyldning for ugers misinformation, naturligvis. Die Die Partei, die Partei, die hat immer Recht!  Minut 30 Aktuellt Mån 7 jan 21.00

*

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Desperationen lyser ud af dem og deres modsvar vidner om total mangel på jordforbindelse.
Globalismens dage er talte.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Mere ufrivillig komik fra SVT ?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1239926126164027&id=100004399536333

Tysk studie: Asylsökande i Tyskland står för 92% av de ökade våldsbrotten

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Lidt OT og dog. Denne skønne bedstemor, burde undervise i de danske “folkeskoler” som den multikulturelle, kulturignorante, skidtspand, vist hedder officielt. Eller endnu bedre på RUC. Common sense for de dominante, kulturelle analfabter:

https://www.youtube.com/watch?v=cTasjSTXFnU

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

DR(Danmarks Ramadanradio) er mester i fake news!!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x