13
jan
Seneste opdatering: 13/1-19 kl. 1142
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En undersøgelse af svensk hykleri og konformitet

Kajsa Normans bog har været omtalt i SvD, ellers ikke. Intet svensk forlag vil udgive den, den klassiske historie for systemkritiske bøger i Sverige siden Roland Huntfords New Totalitarians i 1971. Den er anmeldt i The Times, Guardian, BBC – selv i the Hindu i Madras.

Den utlandsbaserade författaren och journalisten Kajsa Norman har alltid tyckt att Sverige är lite för tråkigt att skriva om. Istället har hon fokuserat på konflikthärdar som Venezuela och Sydafrika. Men så fick hon höra om hur massövergreppen mot unga tjejer under ungdomsfestivalen We Are Sthlm inte blev allmänt kända på fem månader – trots att såväl myndigheter som medier skulle ha känt till dem. Då bestämde hon sig för att Sverige skulle bli hennes nästa story. Resultatet är boken “Sweden’s Dark Soul” som kom ut på ett engelskt förlag i november och har uppmärksammats en hel del där. Men i Sverige har det varit tyst. Tills nu. Hør podcasten:  Fredagsintervjun – Kajsa Norman.

“Hver tredje afrikaner vil emigrere”

Idag er der 1.2 mia. afrikanere. I år 2100 er der ifølge FN mellem 4 og 5 milliarder. Regn selv på udvandringspotentialet i disse Marrakesh-tider, og sammenhold det med en EU-Kommission, der har vist minimal interesse for at bevogte de  ydre grænser. “Flygtningekrise” – der altså knapt er begyndt endnu,  – staves “EU.” Det er umuligt at få  flertallet af Danmarks politikere til at konstatere så enkel en ting.

Næsten 50 procent af syrerne ønsker at forlade landet permanent

Hver tredje afrikaner ville gribe chancen og permanent bytte hjemlandet ud med et andet land, hvis han eller hun fik mulighed for det. På verdensplan gør det samme sig gældende for 15 procent af den samlede voksne befolkning svarende til 750 millioner mennesker.

”For eksempel er Syrien et af de 10 lande i verden, som flest ønsker at migrere fra. Næsten 50 procent af syrerne ønsker at forlade landet permanent, fordi de har været udsat for en krig. Den anden store årsag er økonomi. I mange fattige lande ønsker folk at rejse væk for at søge økonomiske muligheder,” siger han til den amerikanske nyhedsplatform VOA News.

FN til EU: Investér i unge afrikanere eller forbered jer på at få flere migranter. Det er i Afrika syd for Sahara, at flest erklærer sig parate til at migrere. I undersøgelsen blev deltagerne spurgt, om de, ”hvis de fik muligheden, ville flytte permanent til et andet land?”. Dét svarede i gennemsnit hver tredje afrikaner (33 procent) syd for Sahara, ja til. Det er tre procent flere end i 2012 og svarer cirka til 400 millioner mennesker.

I nogle afrikanske lande erklærede langt over halvdelen af befolkningen sig sågar klar til at forlade landet permanent. Typisk gjaldt det indbyggere i kriseramte lande som det vestafrikanske land Sierra Leone, der på tidspunktet for undersøgelsen kæmpede imod historiens største ebola-udbrud. Her svarede svimlende 71 procent, at de var klar til at migrere. Men også i det relativt velstående vestafrikanske land Ghana svarede næsten hver anden indbygger, at de ville migrere, hvis de kunne. Hver tredje afrikaner ville forlade hjemlandet, hvis chancen bød sig (log in)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mjolly
mjolly
3 years ago

“Dick Malmlund passer på Sveriges ti rikeste familier: – De yngste, arvingene, er mest utsatt”

De sprayer visst smart-DNA overalt i husene sine.

https://www.aftenposten.no/norge/i/KvJ6VX/Dick-Malmlund-passer-pa-Sveriges-ti-rikeste-familier–De-yngste_-arvingene_-er-mest-utsatt

mjolly
mjolly
3 years ago
Reply to  mjolly

“målet er å gjøre dem trygge, selv om mange er redde”, sier Malmlund.
https://imgur.com/a/vPw7Lwy

Minucius
Minucius
3 years ago

Og her havde mange i multikulti-segmentet ellers forestillet sig at støtten til en verden uden grænser og totalt indvandringsanarki var selve garantien imod at fremstå småborgerlig og kkk (konform-kakkelbords-kedelig). Men ak, det stik modsatte er tilfældet!

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Rigtigt interessant interview. Tak for linket.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x