14
jan
Seneste opdatering: 15/1-19 kl. 1817
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Morgendagens verden blir en verden af imperier”

 EU-toppen vil ha’ «Europas forenede stater»

I de nordiske lande går kun 10-13 procent af befolkningerne ind for det. Guy Verhofstadt kalder stadig mere union for “demokrati,” og kalder modstand for “populisme.” Han styrer EU mod mere konfrontation og konflikt med især Østeuropa.

Folk som Verhofstadt fører helt åben krig mod europæerne, ved ikke at ville bevogte vores ydre grænser. Han vil besejre os ved at udtynde og udskifte os, men viljen imod ham vokser. Bare den kommer stærkt nok og i tide, mens vi endnu har noget tilbage af vores nation, en af verdens ældste.

I dag foreslår Kommissionen at afskaffe medlemslandenes vetoret i skattespørgsmål. Hvad skal vi efterhånden med en skatteminister og et Folketing? Til sidst kan det kun bestemme, hvem vi skal trykke i hånden, og hvem gider så stemme til valg?

“Enten styrer vi Europa samlet, eller så er det andre som styrer oss”

Morgendagens verden blir en verden av imperier. Vi kan bare håpe på at de blir gode og ikke onde, sier Verhofstadt.

Å ville ha et føderalt Europa er ikke det samme som å ville lage en europeisk superstat der all makt er i Brussel, sier Verhofstadt til Aftenposten.I et reelt føderalt system vil kun det som best kan løses på EU-nivå, bli avgjort der. Så vil de andre oppgavene bli fordelt mellom landene og regionene.

Kina er ikke en nasjon, men en sivilisasjon, og heller ikke India eller USA kan omtales om vanlige «land», mener han. Skal Europa ha innflytelse i en slik verden kreves en reell union. Det er ikke EU i dag, ifølge Verhofstadt. Enten styrer vi Europa samlet, eller så er det andre som styrer oss.

Men engasjementet til tross: Oppslutningen om et Europas forente stater er lunken blant europeere flest. I en undersøkelse YouGov har utført i syv land er støtten størst i Tyskland, der 30 prosent er positive til visjonen. I Storbritannia og de skandinaviske landene er det bare mellom 10 og 13 prosent som er for. Skepsisen er massiv. EU-toppen vil ha «Europas forente stater»: – Morgendagens verden blir en verden av imperier

Se også Constitutional Fantasy, Jan-Werner Müller og Jean-Claude drunker.‘When a bailiff brings him a glass of water at a council of ministers, we all know it’s gin.’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Det bliver interessante tider, vi kommer til at leve i.

For vis ikke borgerkrigen bliver imellem grissefarvede og sortfodsgrissefarvede, bliver den imellem nationalkonservative og føderalister.

VELKOMMEN…

Hans M
Hans M
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja, for borgerkrigen KOMMER! Og jo før, des mindre blodig,

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x