15
jan
Seneste opdatering: 17/1-19 kl. 0540
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En globaliseret borgmester får uld i mund

Katie Hopkins and Elisabeth Sabaditsch-Wolff — who now comprise the team known as Katie & the Wolff — are currently in Finland to investigate and report on the “grooming gang” problem that is now surging in the country. Katie & the Wolff attempted to meet with the mayor of Oulu, but were fobbed off on a subordinate. Afterwards they talked to the camera about what had just occurred. Katie & the Wolff Get the Brush-Off From the Mayor of Oulu.

To andre relaterede videoes: Katie & The Wolff after meeting at Oulu Finland City Hall og Katie Hopkins interview by Finnish state broadcaster Yle. Se også Finske inrikesministern vill kunna upphäva kriminella invandrares medborgarskap og New cases of child rape revealed in Finland – President says asylum seekers brought evil with them.

Lille Lars fra Løkkeland

af Henrik M.Jensen

Da to “vantro” kvinder fra Danmark og Norge på rejse i Marokko blev halshugget af IS-sympatisører, gik der noget tid før det blev omtalt som det, det var: Terror. Og denne typiske muslimske henrettelsesmetode blev i de nordiske medier til “skader på halsen”.

Fra officiel side var der ikke megen af den deltagelse, som ellers i andre sammenhænge er blevet terrorofre til del, og det fik familien til den myrdede danske kvinde, Louise Vesterager Jespersen, til at tage hele vejen fra Jylland til Rådhuspladsen, hvor de med en stille demonstration forsøgte at råbe politikerne op.

Men ved begravelsen 12.januar i Fonnesbæk Kirke skete der noget. Eller gjorde der? Satsministeren dukkede op, for det er jo valgår i år, så hellere vise sig en gang for meget end for lidt.  Men han sagde ingenting

Hvad de sagde ved bisættelsen

Først talte sognepræst Torben Pedersen, og han sagde bl.a.,

“At mennesker kan hjernevaskes på sådan en måde, at de handler så bestialsk, det forstår vi simpelt hen ikke, Nej, det var virkelig terrorens chokerende ansigt, vi så den dag.”

Der er mange hensyn, der skal tages ved en bisættelse, skal talen være personlig eller politisk? Men ved brug af ordet “hjernevask” fik præsten drejet fokus hen på den religiøst-politiske baggrund for mordet, nemlig den i vore dage mest udbredte form for hjernevask, koranskoler, hvor hundreder af drenge sidder dagen lang, tanketomt og monotont messende fra en gammel bog, der dikterer krig mod alle anderledes tænkende.

Og at det er svært for os at forstå, at hjernevask kan få nogen til at handle så bestialsk, som det skete i Marokko.

Og han fik gjort Louises drabsmænd til det, de var: (Den muslimske) terrors chokerende ansigt.

Så var det statsministerens tur, og han sagde bl.a.:

“Hvad kan få nogen til at tage livet af hende på den måde? Det forstår vi ikke.”

Nej, Lille Lars fra Løkkeland forstår det ikke. Og da han heller ikke forventer, at andre forstår det, bruger han “Pluralis majestatis”: “Vi” – vi forstår det ikke.

Og hvordan skulle han, der har tilbragt næsten hele sit liv i det politiske cirkustelt med at snakke meningsfæller efter munden og mundhugges med modstanderne, forstå det, eller forstå at nogen forstår det..

Dybere erkendelse er der ikke meget af blandt djøffende levebrødspolitikere, ikke meget andet end paragraffer og regneark. Og når de til tops, handler det om gratis dit og gratis dat på andres regning – og udsigten til en toppost i EU (det Europæiske Uhyre).

Om åndelige spørgsmål har Løkke som de fleste af hans kolleger ikke meget indsigt, og hvad der driver folk til at kæmpe for noget, der er større end dem selv, hvad enten det er “Frihedens Rige” eller det islamiske diktatur, forstår de ikke.

Men gratis smøger, sprut og undertøj, sko, hoteller og flybilletter – det forstår Lille Lars fra Løkkeland

Se også Norske og marokkanske myndigheter til stede under Marens bisettelse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Minucius
Minucius
3 years ago

Mon ikke globalo-Lars udmærket forstår at Islam er en kedelig omgang? Det betyder bare ikke så meget for den kalkule han og hans bagland i bigbiz har gang i. Jo, halshugninger af nordiske piger kan midlertidigt sætte fornuften ved masseindvandringen og grænseløsheden i et noget tvivlsomt lys og det er totalt øvbøv og sur røv. Især i nærheden af et valg. Men masseimporten af forbrugere og jobtagere fra den tredjeverden må og skal fortsætte. Og de fleste muslimer er trods alt så lunkne og halvhjertede at Koran og krumsabel aldrig rigtig kommer i spil. Og det forstår liberale Løkke om… Read more »

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  Minucius

Lille-Lars lader sig ikke kyse af alt det danske blod han har på hænderne.
Det giver blot mere scenetid til ham selv: Først lyver han om faren ved den islamiske pest, så sender han unge i døden – og så optræder han til begravelserne.
Lille-Lars kan med sine meritter uden problemer få en top-post hos islamisk stat.

Minucius
Minucius
3 years ago
Reply to  Anders

Hihi.. Han har jo engang sværmet for jihadisterne i Afghanistan. Og en top-post er vel for fanden en top-post! Meeeen, det er nok hos loge-brødrene i Bryssel han har tænkt sig at gøre sine hoser grønne. Hvis han overhovedet gider, han er jo ikke helt ung længere og bliver næppe yngre.

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  Minucius

Nej, helt ung er han jo ikke. Det tærer både på kræfter og fysik at lyve uden ophold. Men så er det jo fantastisk at Løkke-junior nu også er på vej ind i politik. For vi mangler virkelig noget mere nepotisme i dansk politik.
Petit-politikernes horepræmier, skal jo også til fadet.

Minucius
Minucius
3 years ago
Reply to  Minucius

Så længe de vestlige magteliter har monopol på “Imperium-Universalis” har de intet at frygte. Slet-slet ikke fra os indfødte og absolut kræftesløse nationalsindede. Skulle de svulmende tredje verdens masser imidlertid finde på at de ikke gider brød når de kan få hele bageriet. Og dertil udpeger sig en ledelse (Erdogan?), der kan stå for opfyldelsen af ideen, ja så er gode dyr rådne for Vestens små grisefarvede teknokrater.

Minucius
Minucius
3 years ago
Reply to  Minucius

“Slet-slet ikke fra os indfødte og absolut kræftesløse nationalsindede.”

DFs legendariske smør-gebis må være klasse-eksemplet! Her topper modstanden mod globalo-almagten med “Ja, Hr. Direktør, selvfølgelig Hr. Direktør!” udtalt med brusende vrede i stemmen og tapper foragt i blikket.

Charles
Charles
3 years ago

Kære medblogere:
Til de der ønsker at Stram Kurs bliver opstillingsberettiget til Folketingsvalget bedes der indgives en Vælgererklæring: på https://stramkurs.dk/

I Klaus Riskær Pedersen’s partiprogram, står der INTET om hvad han vi gøre med den uhæmmede og uintegrerbare del af den importerede
Araberimport. INTET.
For mig at se er det kun skatten og virksomheder der tales om.

Derfor: Støt Stram Kurs.
Ellers sover folk, som sædvanlig i timen.

Anders
Anders
3 years ago

Det er fint at præsten taler om hjernevask.
Men taler han om mordernes religiøse hjernevask, eller den politiske hjernevask af pigerne, som gjorde at de troede, at “en fremmed er blot en ven du ikke har mødt endnu”.

mjolly
mjolly
3 years ago

Svensk avis sparket avistegner. https://www.nettavisen.no/na24/kjent-norsk-tegner-far-fyken/3423579947.html
– Dagens tegneserie er helt uakseptabel, og jeg ber om unnskyldning for publiseringen.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x