18
jan
Seneste opdatering: 19/1-19 kl. 1604
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Midt i interviewet skifter det hele gear, når Hopkins begynder at interviewe YLE. Det minder om, da DR Deadline brækkede halsen på den hyper medierutinerede Douglas Murray. De to briter er svære at nedlægge for MSM, og det er herligt at overvære.

Stats-TV er en uting, og objektiv journalistik er en løgn, som venstreliberale aktivister har scoret et politisk forspring for deres sag på 4 mia. kr. på. I Sverige er der udskrevet 8 mia. til deres kampagnefond, en ren stat i staten, der er blevet en uacceptabel politisk aktør. Læs endelig salig Hunter S. Thompson igen.

Jeg skriver under på det. Alle journalister er mere eller mindre aktivister, undertegnede inklusive, der er bare de, der lyver om det for pengenes skyld, for eksempel dem hvis ‘freudian slips’ lyder ‘grisefarvet,’ og falder ud til samme politiske side hver gang. Og de, der bekender kulør. Hopkins taler for sig selv, og ingen andre.

Yesterday, after they met with Laura Huhtasaari of the Finns Partys. Hopkins was once again interviewed by a journalist for the state broadcaster YLE. When asked tendentious questions, Ms. Hopkins — with her trademark English-bulldog style — insisted that the interviewer deal with the topic at hand on her own terms, and not those of the PC state media. – Man kan også se Katie Hopkins interviews Finns Party Editor.

En parodi af en ‘feministstat’ der nonchalerer kvinder og børn

Journalisten Joakim Lamotte skriver idag – ikke i MSM, naturligvis. Svensk MSM snakker om ingenting mens børn i landet bliver gruppevoldtaget af indvandrere. Svenske journalister er – som Lamotte også siger – medskyldige i det.

Den foreløbige voldtægtsstatistik for 2018 er kommet. Voldtægter mod børn er øget 13 procent. På ti år er anmeldte voldtægter øget 33 procent.

Siden indvandringen begyndte, er voldtægter i Sverige øget 1666 procent. Takket være P. Jonasson, ved vi siden 2017, hvem der foretager den knusende majoritet af dem: Se nederst i posten.

En mamma berättar hur hennes 11-åriga dotters liv blivit förstört

Pappan jag pratar med är förtvivlad. Hans dotter har blivit våldtagen en sen kväll i Göteborg. Tre främmande män har turats om att förgripa sig på henne och när hon gör polisanmälan läggs den snart ner. Polisen anser att spaningsläget är för dåligt. Killarna är enligt tjejens beskrivning sannolikt inte svenska medborgare.

En mamma som kontaktar mig berättar hur hennes 11-åriga dotters liv blivit förstört. Hon har blivit våldtagen av två killar i offentliga miljöer i ett litet samhälle i norra Sverige. Gärningsmännen tvingade henne till såväl avsugningar som analsex. Killarna som senare döms till pinsamt låga straff är från Libanon och Afghanistan.

Eller tjejen från Ludvika som berättar för mig hur två killar från ett asylboende våldtar henne brutalt en sen kväll i en mörk gränd i staden. Enligt domstolen anses det bevisat att tjejen blivit våldtagen och att båda männen varit delaktiga. Trots det frias gärningsmännen eftersom de skyller på varandra och det går inte bevisa exakt vem som har gjort vad. Senare får männen hundratusentals kronor i skadestånd för att ha suttit häktade. Den våldtagna kvinnan får inte ett öre.

Hur är det möjligt att politikerna låtsas som ingenting?

Jag skulle kunna fortsätta länge att räkna upp människor som kontaktat mig och berättat om sina upplevelser. Varje sådant samtal skär i bröstet och det går inte att låta bli att tänka på sina egna döttrar.

I många år har jag nu tittat på den här typen av ärenden och vissa dagar är uppgivenheten större än andra. Hur är det möjligt att politikerna låtsas som ingenting? De står där med sina floskler och ljuger väljarna rakt upp i ansiktet.

Och nu ska det bildas en regering efter någon slags överenskommelse mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet. I samband med det har debatten handlat om strandskydd, marknadshyror och turordningsregler.

Om detta har man inte sagt ett ord

Skämtar någon med mig? Hur kan dessa frågor få tillåtas bli de största när en ny regering ska bildas och bestämma framtiden för tillståndet i vårt land?

Enligt väljarna är de viktigaste frågorna trygghet, invandring, integration och sjukvård. Om detta har man inte sagt ett ord. Förutom då att Annie Lööf har fått igenom krav på ökad invandring.

Då håller de finska politikerna krismöte

Samtidigt uppdagas ett fall av gruppvåldtäkt i Finland, liknande de vi haft under många år i Sverige. Då håller de finska politikerna krismöte, lovar krafttag och diskuterar förslag som exempelvis att kunna upphäva medborgarskap för dessa kriminella.

Efter ett sådant fall i Finland anses gränsen vara nådd, men i Sverige har vi accepterat detta år efter år. Nu är situationen värre än någonsin samtidigt som vi blir allt mer avtrubbade. Att det fortfarande inte är någon med makt som bryr sig är helt ofattbart. Och när det skall bildas regering så pratas det om strandskydd. Det är så makabert att man bara vill gå och dra ett täcke över sig.

Sveriges journalistkår är medskyldiga

Men det är inte endast politikerna som skall klandras. En stor del av Sveriges journalistkår är medskyldiga till att dansa efter maktens pipa och låta politikerna sätta agendan. Hur kan man som journalist gå på presskonferens efter presskonferens utan att ställa de viktigaste frågorna? Det är helt ofattbart.

Jag vill med det här inlägget fråga vår nya kommande regering om ni tänker tillåta att otryggheten för kvinnor ökar lika drastiskt denna mandatperiod som den förra?

Helt ärligt, hur har ni mage att svika offren för det ökande sexuella våldet i Sverige? Skäms ni aldrig när ni går och lägger er?

Dela gärna det här inlägget så att det når fram till dem som behöver läsa det mest.

Lamotte: Pappan jag pratar med är förtvivlad. Hans dotter har blivit våldtagen en sen kväll i Göteborg.

Anmeldte voldtægter i Sverige er nu steget til 7 840

Voldtægter i Sverige igen i år, som de må gøre, når en fremmed etniske og kulturel befolkning vokser. Voldtægt nutildags er ikke ‘kriminalitet’ det er en kulturkrig. At voldtægtsegrebet bliver bredere og bredere, medvirker til at forvirre hele billedet.

Antalet anmälda våldtäkter ökade under 2018 med åtta procent. Anmälda våldtäktsbrott mot barn ökade med 13 procent. Anmälda våldtäkter ökade med 8 procent förra året. Sett till en tioårsperiod (2009-2018) har de anmälda våldtäkterna ökat med 1 960 brott (+33 %), enligt Brå. Enligt rapporten ökade de anmälda våldtäkterna mot kvinnor över 18 år med 1 300 brott (+44 %) mellan 2009 och 2018.

Anmälda våldtäkter ökade med 8 procent förra året og Affes Våldtäkter 1975-2018 ökning med 1666 procent.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
3 years ago

Jag har den största respekt för Katie Hopkins. Hon är uppkäftig, ärlig och kan dra ner brallorna på de flesta. Detsamma kan jag inte säga om Douglas Murray. Han kommer att sitta i en BBC-studio och säga på sin överklassengelska “we have to talk about these issues”, medan Världen utanför faller ihop.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x