22
jan
Seneste opdatering: 22/1-19 kl. 1352
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Jens Graae

Igennem de sidste 100 Är har verdensdÊkkende virksomheder, banker og organisationer vokset sig stadig stÞrre og mere magtfulde og indtjent store formuer. VÊsentlige dele af verdens samlede kapital er koncentreret pÄ stadig fÊrre hÊnder. Man kan kalde udviklingen for kapitalismens endelige gennembrud.

Naturligvis er jeg klar over, at ordet kapitalisme ikke lĂŠngere er ”in”. Det skyldes nok, at det skurrer grimt i Ăžrene og bringer tankerne hen pĂ„ fortidens fejltagelser og modsĂŠtninger politisk og Ăžkonomisk. Derfor har smarte folk i forretningsverdenen formentlig sĂžgt efter et acceptabelt ord, der dels var et plusord og dels kunne bruges uden tidligere tiders tanker om kapitalismen. Det nydelige ord ”Globalismen” viste sig at vĂŠre velegnet.

De superrige

Allerede i slutningen af sidste Ärhundrede var man Þkonomisk nÄet sÄ langt, at lederne i den tilknyttede magtfulde bankverden fandt det nÞdvendigt at indrette den vestlige verden efter storkapitalens behov. Deres overlegne Þkonomi blev nu anvendt til at Äbne adgang for storkapitalens eller den nuvÊrende positive betegnelse, nemlig globalismens synspunkter til politikere, politiske partier, nÞglepersoner indenfor de enkelte nationer samt virksomheder og organisationer. Langsomt var man begyndt at skabe den verden, der skulle blive ideel for den superrige internationale forretningsverden.

Globalismen er en narresut

Globalismen er en af de ”ismer”, som det er vigtigt at vĂŠre opmĂŠrksom pĂ„. Den foregĂžgler os almindelige mennesker mange glĂŠder. Noget i retning af, at hele verden er Ă„ben. Du kan frit arbejde overalt uden hensyn til grĂŠnser og du kan handle fordelagtigt i hele verden og udveksle informationer med alle overalt, hvis det er det, du Ăžnsker. Verden kan forventes at blive et stort fĂŠllesskab.

I mange Ă„r har mennesker stort set kunnet alt det, jeg har opremset, uden at bilde sig ind at vĂŠre globalister. Som alle andre ”ismer” har globalismen en smuk forside med alskens gode lĂžfter i retning af forestillingen om den fagre nye verden. Utroligt mange mennesker overalt i Europa og USA stĂžtter pĂ„ den baggrund globalismen uden tilsyneladende at vĂŠre klar over, at begrebet globalisme ikke betyder en ny sĂždmefyldt og lykkelig verden, men derimod den internationale forretningsverdens forsĂžg pĂ„ at indrette din og min verden pĂ„ en sĂ„dan mĂ„de, at magtmennesker i ro og mag kan tjene endnu mere og mĂ„ske engang ad Ă„re kan erobre og monopolisere hele verdensmarkedet.

Vi kan glÊde os over, at nogle ting er blevet billigere pÄ grund af konkurrencen, men det er stadig kun de fÄ superrige, der fÄr glÊde af globalismen. Ingen af os sÄkaldte almindelige mennesker fÄr nogensinde indflydelse pÄ globalismens kapitalstÊrke bankverden. Vi bliver snydt! Vi er kun taberne i de riges spil, marionetter eller ligegyldige brikker, der i lighed med skakspillets brikker kan flyttes rundt efter behov og bliver flyttet nÞjagtigt derhen, hvor den internationale forretningsverden mener, at vi skal vÊre.

Og forelÞbig skal europÊerne gÞres passive og herefter udslettes pÄ grund af for lave fÞdselstal og en deraf fÞlgende skrumpende befolkning. IfÞlge globalisterne, FN, EU og vores egne nationale politikere er vi i fÊrd med at udslette os selv, hvorfor man lige sÄ godt kan supplere og senere erstatte befolkningen ved hjÊlp af indvandring af muslimer og andre afrikanere.

Samfunds-eliten er de superrige globalisters hjĂŠlpere

Den internationale storkapital, ogsÄ benÊvnt globalisterne, har i de vestlige samfund brug for mennesker, der kan pÄvirke samfundenes politikere, nÞgle-organisationer samt vigtige virksomheder. De mennesker finder de i samfundseliten, der som regel er stolte af at kunne deltage i rigmandsklubberne. Hovedparten af denne elite omfatter eksempelvis politikere pÄ hÞjre og venstreflÞjen, universitetsfolk, embedsmÊnd, virksomhedsejere, betydningsfulde aktionÊrer m.fl.

Globalisternes klubber

To af disse ”klubber” er eksempelvis den Trilaterale Kommission og Bilderberg Gruppen. Den Trilaterale Kommission blev grundlagt i 1973 af David Rockefeller. Organisationen omfatter verdens elitére kredse og magthavere indenfor politik, þkonomi og medier. Mþderne er hemmelige og udenfor journalistisk indsigt. Bilderberg Gruppen blev etableret i 1954 af Prins Bernhard af Holland og omfatter ligesom den Trilaterale Kommission drþftelser om þkonomi og politik mv. i forbindelse med USA, Canada og Europa.

Grupperne bestÄr ikke af en fast medlemskreds, idet der jÊvnligt sker udskiftninger. Generelt kan man sige, at det kun er blandt samfundets elite at medlemmerne udvÊlges. Der er naturligvis en overordnet ledelse, der rapporterer til den internationale storkapitals bankverden. Ca. et par hundrede deltagere fra Europa, USA og Canada deltager i drÞftelserne, der som regel foregÄr i underordnede grupper. Disse drÞftelser kan ogsÄ tÊnkes at indeholde emner som f.eks. indvandring, grÊnseproblemer, sikkerhedsproblemer og meget andet.

Bilderberg Gruppen og den Trilaterale Kommission er rÄdgivende grupper. Hemmeligholdelsen af deres aktiviteter tjener kun det formÄl, at alle mÞdedeltagere kan tale frit. Gruppens og kommissionens opgave er kun at sÞge indflydelse pÄ politikere og politiske partier, pÄ organisationer og virksomheder gennem deres medlemmer. NÄr det er sagt, sÄ kan man sige, at det bl.a. er globalisternes mÄl, at skabe et EU som den eneste og altafgÞrende hersker i Europa. Det vil lykkes for dem, hvis globalisterne, vores politikere og visse dele af samfundseliten, FN og EU fÄr held til at kvÊle de europÊiske landes nationale bevÊgelser.

De superriges operative gruppe i Europa og Nordafrika

Yderligere kendes en aktiv global gruppe, som tjener den internationale finansverden, nemlig Soros gruppen Open Society. Denne gruppe bestÄr af et antal fonde og organisationer, sidstnÊvnte tilsyneladende med politiske medlemmer fra europÊiske lande, sÄ vidt vides ogsÄ fra Danmark. Soros gruppen har store midler til rÄdighed.

Soros er ungarer og havde tilknytning til Rothschild koncernen, som hjalp ham til hans fÞrste hedgefond. Dygtigt forÞgede han sin formue. Senere viste han sine lidt mere beskidte talenter ved at angribe svensk og engelsk valuta og her tjene milliardstore summer. Han angreb ogsÄ dansk valuta, men uden resultat.

Han har forsynet muslimer med informationer pÄ arabisk om hvilke lande i Europa det var vÊrd at emigrere til og hvilken Þkonomisk stÞtte man kunne forvente at opnÄ. SÄdanne oplysninger har han fÄet fra elitÊre kredse i de enkelte lande samt ministerier.

Han har tilsyneladende betalt store summer til bl.a. organisationer som ”LĂŠger uden GrĂŠnser”, NGO’ere og mange flere for at de kunne erhverve skibe med det formĂ„l at tage indvandrere op fra gummibĂ„de tĂŠt ved den afrikanske middelhavskyst og sejle dem sikkert over Middelhavet til Europa. OgsĂ„ andre organisationer med det formĂ„l at hjĂŠlpe indvandrere til Europa har modtaget store summer fra Soros. Soros kommer jĂŠvnligt pĂ„ besĂžg i EU. Han er en skattet ven af lederkredsen.

EU’s tilknytning til den internationale storkapitals mĂ„l

EU’s indvandringsvenlige ledelse klamrer sig til globalismens tankegang. Jean-Claude Juncker hĂŠvder, at uden indvandring fra Afrika, dvs. af muslimer og sorte afrikanere, vil Europa vĂŠre fortabt. Maksimal indvandring af afrikanere til Europa er fĂžlgelig ogsĂ„ nĂžgleordene fra EU’s udenrigschef Federica Mogherini, som er overbevist kommunist, samt EU’s kommissĂŠr for migration, grĂŠkeren Dimitris Avramopoulos. Junckers mulige efterfĂžlger, hollĂŠnderen Frans Timmerman er om muligt en endnu mere rabiat globalist.

Og hvorfor er det sÄ vigtigt for EU at opnÄ en maksimal indvandring til Europa. Det pÄstÄede formÄl er at indfÞre mere arbejdskraft til Europa, Virksomhederne har brug for arbejdskraft for at udnytte deres fulde kapacitet. Globalisterne mener, at jo flere der kan udfÞre et arbejde, des lavere lÞn! Derfor stor indvandring uden hensyn til uhensigtsmÊssige kulturforskelle.

Robotalderen er lige om hjĂžrnet

Det er FN’s, EU’s, globalisternes og vores egne politikeres hĂ„blĂžst gammeldags tankegang, som nĂŠppe kan fĂ„ et ben til jorden, nĂ„r robotteknologien om ganske fĂ„ Ă„r overtager millioner af arbejdspladser i Europa. Robotalderen er lige om hjĂžrnet. Hvad skal vi til den tid bruge utallige muslimer fra Nordafrika og andre afrikanere til? Er det ikke billigere at hjĂŠlpe dem i deres egne hjemlande! Der bliver jo kun arbejdspladser til vores egne hĂžjt uddannede etniske borgere.

Og vi bemĂŠrker selvfĂžlgelig, at EU stadig ikke synes at have ansat og uddannet de lovede 10.000 personer, der skulle beskytte EU’s ydre grĂŠnser. 10,000 personer fylder i Ăžvrigt lige sĂ„ meget pĂ„ EU’s ydre grĂŠnse, som en ”skrĂŠdder i helvede”. Gad vide om EU nogensinde vil sikre den grĂŠnse?

Nedbrydning af nationalstaten

Men andre faktorer spiller ogsĂ„ ind. Indvandringen skal tilsyneladende ogsĂ„ kunne tjene det formĂ„l, at sammenholdet mellem mennesker i de europĂŠiske nationalstater skal nedbrydes. Man er fuldt ud klar over, at flertallet af befolkningerne i de europĂŠiske nationalstater er patrioter/nationalister. Nationalisterne er utvivlsomt globalisternes, FN’s og EU’s fjende.

StÄr det til globalisterne, altsÄ den internationale storkapital og EU, sÄ skal de europÊiske nationalstater omdannes til multikulturelle intetsigende regioner, der hjÊlpelÞst skal kunne styres af EU. MÄske bliver de multikulturelle regioner sÄ vanskelige at styre for EU, at man bliver nÞdt til at indfÞre et diktatur i lighed med de diktaturer, der forefindes i MellemÞsten. SÄ er vi ved vejs ende.

Inden for omkring 500 Ă„r er den europĂŠiske befolkning reduceret til nĂŠsten ingenting. Resterne fĂžrer en slavetilvĂŠrelse under det muslimske herrefolk. Muslimernes herskermentalitet fejler ikke noget, selv om vores politikere aldrig har opfattet den side af sagen.

Hvor stÄr Danmark?

I Danmark sover man tornerosesÞvn. Hvor mange danskere kender til de mange aftaler, der efterhÄnden igennem Ärene er underskrevet af danske politikere? Langsomt er der i sidste halvdel af sidste Ärhundrede Äbnet op for indvandrere til Danmark. Husker I aftalen om indvandring til gengÊld for olie. Husker I ombudsmand Hans Gammeltoft Hansens udlÊndingelov fra 1983, som blev kaldt verdens mest liberale lov for udlÊndinge?

Nogle sÞvnige politikere, som knap nok syntes at opfatte hvad loven indebar, nikkede et ja til loven. Det var en dansk lov, som enhver regering i Ärene fremover kunne have fjernet uden at udlandet kunne have protesteret. Hvorfor blev den aldrig fjernet? Senere blev en rÊkke traktater om indvandring underskrevet, der ogsÄ indeholdt delvise mundkurve pÄ dagbladsjournalister og pÄbud om at skrive pÊnt om indvandring.

I 2015 strÞmmede godt 25.000 indvandrere ind i landet pÄ trods af, at Lars LÞkke havde lovet, at vi kun havde pligt til at optage 1.000 indvandrere. Et mÞde i Tyskland med kansler Merkel Êndrede Äbenbart Lars LÞkkes holdning.

Marrakesh aftalen blev underskrevet af vores statsminister Lars LĂžkke Rasmussen og der er nu, uanset statsministeren pĂ„stande om det modsatte, Ă„bnet op for tilstrĂžmning fra hele Afrika og MellemĂžsten af indvandrere, helt i FN’s, EU’s og den internationale storkapitals Ă„nd.

Hvad blev der af demokratiet?

Det mÄ undre enhver, at omtrent alle aftalerne om indvandring er sÞgt hemmeligholdt af bÄde politikere og stort set ogsÄ af journalisterne. Yderligere mÄ det undre hvor let det har vÊret at fÄ gennemfÞrt Danmarks mest liberale indvandringslovgivning. Det mÄ ogsÄ undre, at vores statsminister tilsyneladende bÞjer sig i stÞvet for tyskeren Merkel.

Det mÄ ogsÄ undre hvor demokratiet er forsvundet hen? Der er stor modstand i befolkningen imod indvandring og ingen politiker udover nogle fÄ nationalister Þnsker at spÞrge befolkningen om dets mening eller tage hensyn hertil.

Befolkningen mÄ vÊre berettiget til at fÄ forklaringen pÄ, hvorfor vi skal have et multikulturelt samfund. Der mÄ vÊre en fornuftig forklaring, ellers ville vores politikere vel ikke stÞtte denne samfundsform. Eller er vores politikere blot marionetter?

Jens Graae.

Se ogsÄ idag: 1,500 Private Jets Descend on Davos Carrying Globalist Elite for Climate Talks

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
4 years ago

Helt enig med Jens Graae, men det har taget mig alt for mange Ă„r at komme til den erkendelse.

Brandmand
Brandmand
4 years ago
Reply to  ino

Ja, lĂžgnmedierne har gjort deres arbejde godt!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

I fremtiden vil kun Kina, Indien, Japan og de ØsteuropÊiske lande vÊre homogene etniske stater. De VesteuropÊiske stater vil blive oplÞst og forvandlet til et multikulturelt helvede pÄ jord a la Jugoslavien. Jeg gider ikke arbejde og betale skat til folk, som jeg hverken deler vÊrdier med eller har noget tilhÞrsforhold med. Islam og det moderne oplyste Europa er hinandens diametrale modsÊtninger!!! Lad os hellere fÄ en borgerkrig nu og fÄ renset ud i det morads magthaverne (politikerne og EU) har bragt os i. Jo lÊngere det trÊkker ud jo vÊrre bliver det.

Morningstar
Morningstar
4 years ago

comment image

Minucius
Minucius
4 years ago

Bravo og mega dobbelt bravo! Super godt skrevet

tester123
tester123
4 years ago

testing.. what platform is this?

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Den globale landsby, en utopi!!!!.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Det skulle ikke undre mig hvis den nye olie aftale mellem EU/Macron, som kan blive re snarlig realitet vil indeholde en passus som Ă„bner mulighed for yderlig indvandring til Europa for Saudiarbiens befolknings overskud. Bare vent og se.

River
River
4 years ago

For mange Är siden var jeg i dialog med Steen Steensen om ordet kapitalisme hvor han gav udtryk for at han brugte det i mangel pÄ noget bedre. Han havde overvejet selvejer, men det klingede ikke tilstrÊkkeligt. Det der ÞdelÊgger kapitalisme er klart deres korruption i forhold til de egentlige magthaver.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Det er denne Soros..superglobalisten som LÞÞf..C i Sverige tilber og roser..og som vi nÄ har i stÞtteregjeringen LÞfven..ikke merkelig at Sverige snart gÄr rakt til hundene.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x