23
jan
Seneste opdatering: 23/1-19 kl. 1723
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The Train of Horror” eller Rædslernes optog. Mord, voldtægt, vold, røverier og overfald som Merkel regeringen har nedkaldt over sit folk. Die „Leine des Grauens“ zeigt die Migrantengewalt og Facebook: Die Leine des Grauens. 200 meter avis artikler, og dette er kun for otte måneder.

Mangfoldighedsulykkerne er ikke hver dag, men hver eneste dag: Drunk Afghan refugee drags 17-year-old German girl off a bus by her hair before the vehicle rolls over her legs leaving her seriously hurt. Der er ikke svært nu om stunder, at finde tyskere, der mener Merkel bør drages personligt til ansvar for mængden af tragedier.

Københavns Politi efterlyser fortsat vidner til knivdrab nytårsnat

Apropos artikel her d. 19 januar

I forbindelse med Københavns Politis efterforskning af drab begået på Borgergade nytårsnat kl. ca. 0408, hvor en 19-årig mand afgik ved døden som følge af knivstik, efterlyser politiet vidner, der har set eller i øvrigt har kendskab til en sort Audi stationcar.

Den sorte Audi stationcar har et registreringsnummer, der formentlig starter med bogstaverne BD. En sådan bil kørte kl. ca. 0415 kort efter drabet ad Gothersgade i retning mod Kongens Have. Det er politiets opfattelse, at bilen er interessant for efterforskningen og personerne i den kan have vigtig viden om drabet. Billedet stammer fra overvågning i Gothersgade. Henvendelse og foto her.

Se også EB: 19-årig dræbt med kniv i hjertet: Nu leder politiet efter denne sorte Audi.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
Mats
3 years ago

En bil? Ej, nu må de holde kæft!

Der er fundet en brutal nedslagtning sted 500 meter fra Amalienborg, og det bedste man (efter pres fra sociale medier) så kan komme op med 20 dage senere, er uskarpe billeder af en Audi og bogstaverne BD… Der er sgu da overvågning over alt inde i centrum.

“De tre sårede venner til den dræbte 19-årige har givet politiet nogle forklaringer og signalementer, men det er ikke oplysninger, som politiet kan offentliggøre.”

mjolly
mjolly
3 years ago
Reply to  Mats

I Oslo når en imam ble overfalt gikk politiet gjennom 38 overvåkingskameraer, og fant gjerningsmannen.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x