24
jan
Seneste opdatering: 25/1-19 kl. 1909
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Said Shoaib og Hamed Abdel-Samad: Vesten vil vælge mere ‘ekstreme’ ledere, hvis ikke de nuværende kan stoppe muslimsk terror

Shohaib said that “a lot of blood will be shed here in the West,” and that if Western politicians fail to stop the terrorist “wave” in the West, ordinary citizens will become more inclined to elect increasingly “extreme” leaders. He added: “The main plan of the Islamists is to destroy Western civilization. They have said it themselves!” Writer Said Shoaib: Western Imams Who Praise Islamic Caliphate Are Terrorists; Western Politicians Don’t Know What Is Really Being Taught In Western Mosques.

 

Hamed Abdel-Samad er dansk gift, og har været i København flere gange uden at man kan påstå, det gik op for dansk journalistik. Han bor i Tyskland under livvagtsbeskyttelse, her er han på besøg i Canada, hvorfor der er hentydninger til den infantile Justin Trudeau. Hør hans blændende foredrag i TFS/Cepos i 2016: Hamed Abdel-Samad, Copenhagen, 26.9.2016.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 years ago

Og så viderebringer det liberale hoforgan, JP, der vist nok er en repræsentant for “Demokratiets vagthund”, eller hvad de nu kalder sig selv, de bitre fortrydelser over Brexit afstemningen. Ja helt ærligt. Hvordan kunne man få den vanvittige ide at spørge folket, hvor vidt de fortsat ville kvæles i Merkels araber- og negerinvasion? Det er forhåbentlig kun de aftvungne skattekroner, der er skyld i at disse hofsnoge til MSM medier stadig overlever. Intet tænkende væsen, kan da finde på at bruge penge på lortet. Aldrig har jeg været så oplyst – reelt oplyst- som efter jeg totalt droppede både MSM… Read more »

nobody
nobody
3 years ago

“Leonard Cohen – The Future”: https://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

P.S: Kamrat är du HBTQ cerfierad ännu?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x