26
jan
Seneste opdatering: 26/1-19 kl. 1417
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stefan Molyneux on Twitter

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Jeg blir sgu så træt nogen gange. Det handler jo bare om at folk vågner op.
NĂĄr jeg skal slĂĄs med min umulige eks-kone, sĂĄ rejser jeg mig op og siger “du fĂĄr ikke en skid mere!”
Så plejer hun at fatte det. Ellers tar hun sgu røven på mig, ligesom venstrefløjen vil gøre ved et hvert samfund.
Vi skal bare rejse os op og sige “nu fĂĄr I ikke en skid mere..!”

Mats
Mats
4 years ago

Mikael Jalving har med udgangspunkt i Franklin Foers debatbog begĂĄet en glimrende opsummering af undertegnedes pointer ift. bĂĄde EUs direktiver rettet mod techgiganterne samt den globalrevolutionære jødiske menneskehedsagenda. Sergey Brin-Mark Zuckerberg som den naturlige forlængelse af Lev Trotskij-Karl Marx doktrinerne. Tilsat Sigmund Freuds forstĂĄelse for psykomanipulation. NedenstĂĄende er en række selvforklarende uddrag fra Jalvings seneste blogindlæg. “…En af bogens iøjnefaldende pointer er nemlig, at Google, Apple, Facebook og Amazon videreformidler hippiebevægelsens ideologiske univers. Ved at sy verden sammen mente singularisterne at kunne befri kloden for dens onder, herunder menneskelige fordomme og fremmedgørelse, og deres længsel efter en verden uden ĂĄndelige… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x