28
jan
Seneste opdatering: 28/1-19 kl. 1732
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Idealerne er de højeste, men virkelighedens standard er de mest korruptes fællesnævner

(Trailer) Det hører til sjældenhederne, at jeg henviser til en ni år gammel dokumentar, men jeg har opdaget, at filmen UN.Me kan ses i sin helhed på Ami Horowitz’ side. Den varer halvanden time, men man er en mindre naiv person  bagefter.

Der er ikke noget ‘internationalt samfund.’ Der er nogle Potemkin-kulissser.

FN har været en perlerække af katastrofer. Folkedrabet i Rwanda og Darfur, Food for Oil i Irak, Ikke spredning af atomvåben, nedskydning af indfødte, de skulle beskytte i Elfensbenskysten. FN opretholder illusionen om en verdensorden, og er således hovedsaglig skadelig.

Der er ikke noget tilregneligt ‘internationalt samfund.’ Der er nogle Potemkin-kulissser, naivister tror, er det. FN kan få disponerede personer til at føle sig godt tilpas, deres velvære koster mange milliarder dollars, så det manglede bare.

Den har været i mit baghoved siden jeg så den dengang, og nu er den aktualiseret af den skændige Marrakesh aftale og partiet Venstres doublespeak om indvandring. Og i øvrigt resten af Folketingets (bortset fra DF), men de var så heldige, de bare kunne holde mund.

Alle og enhver ved, at socialdemokraterne sætter “vore internationale forpligtelser” over danske interesser. At sætte FN over Danmark, er enten dumt eller kriminelt. Danmark betaler 1.2 mia om året til dette cirkus.

Trump: Omdan FN-bygningen til luksuslejligheder

Man kender Horowitz fra hans besøg i Sverige – det Donald Trump så, inden han udbrød “Last night in Sweden.” Trump havde ikke uret, han forvekslede bare TV med virkeligheden, ikke helt atypisk for  folk i branchen, men han havde fat i noget, da han foreslog hovedkvarteret i New York omgjort til luksuslejligheder.

Det er dette FN, Danmarks statsminister nu har lagt vores skæbne i hænderne på med Migrationspagten. Se den hele, den kommer garanteret aldrig på SVT eller DR: U.N. Me ~ Ami Horovitz, min 1:33:47.

Se også i dag: FN:s Generalsekreterare verkar för massmigration till Europa och multikulturella samhällen!

Guterres sade i november 2016, inför tillträdet som generalsekreterare, att han ville övertyga, européerna underförstått, om att ”migrationen är oundviklig och att de multietniska, multireligiösa och multikulturella samhällena som byggs är en tillgång”. Samtidigt vill han att EU ska tvinga medlemsländerna att ta emot migranter, för att ”dela bördan”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kenneth
kenneth
3 years ago

OT

Vælgermøde med Pernille Vermund. Kan kun anbefales

https://www.youtube.com/watch?v=744DO1GaoHw

Santor
Santor
3 years ago

UN er den største skandale der nogensinde er overgået menneskeheden. Så filmen da den blev udgivet og har nu genset den uden at min opfattelse er ændret det fjerneste, tværtimod.

Danmark burde for længst have meldt sig ud af den gennem korrupte magtliderlige klub!

mjolly
mjolly
3 years ago

Sverige kommer til å dra med seg Norge og Danmark i dragsuget

“Johanna Jönsson(C): “Klimatflyktingar” ska få asylskäl i regeringens nya uppgörelse”

River
River
3 years ago

For bibellæsere giver åbenbaringen 13:11-18 mening. Et vilddyr giver et større vilddyr magt vha et billede der tager friheden bort fra mennesker. Så ja, det er en stor potemkinkulisse.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x