28
jan
Seneste opdatering: 29/1-19 kl. 0050
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

September 2018 undersøgelserne: Most Americans say they have lost trust in the media. Se også HuffPost og BuzzFeed skærer ned.

Sverige: “Sygdom og udsathed bliver asylgrund”

“Dødssyge” og “klimaflygtninge”

Samtidigt sætter den nye-gamle regering turbo på familiesammenføringerne. Svenske politikere har europæisk hastighedsrekord i udryddelse af eget folk. Alligevel synes de, det går for langsomt. Efter den EU skabte ‘flygtningekrise’ i 2015, sagde svenske socialdemokrater:

Den hårdare asyllagen som infördes efter flyktingkrisen 2015 ska ligga fast tills EU enats om en gemensam politik. Det ska införas en språkplikt för nyanlända. Miljonprogrammen ska rustas upp med en miljard årligen.”Synnerligen ömmande” och ”särskilt ömmande” omständigheter ska inte vara skäl till uppehållstillstånd.

”Utrymme för medmänsklighet”

I en intervju i SVT Agenda förklarar migrationsminister Morgan Johansson att regeringen nu ligger i startgroparna för att realisera dessa förändringar. En person som enligt nuvarande konventioner och lagar inte har rätt till asyl i Sverige ska när lagändringarna är på plats ändå kunna beviljas uppehållstillstånd vid sjukdom som kräver dyr och avancerad vård, om personen kan anses vara ”skör” eller bedöms som ”utsatt”.

– Det måste finnas utrymme för medmänsklighet, försvarar migrationsministern beslutet och att Socialdemokraterna nu går i rakt motsatt riktning jämfört med vad man lovade väljarna inför valet då ytterligare åtstramningar i migrationspolitiken aviserades. Morgan Johansson slapp följdfrågor om varför sådant ”utrymme för medmänsklighet” inte fanns före riksdagsvalet. Jök-regeringen ska öka invandringen – sjukdom och skörhet blir asylgrundande. Her menes “dødssyge” eller “klimaflygtninge.”

Smearing Sweden. Dissens er nu ’tilsvining og ekstremisme’

Kritik af etablissementets ødelæggelse af landet, er “nazisme, højreradikalisme og russiske robotter.” Den siddende, politiske adel tåler ikke længere legitim, politisk kritik af sine  handlinger, netop som man troede, det hele ikke kunne blive mere vanvittigt.

Étpartistaten har taget et skridt længere i paranoid selvforståelse med rapporten Smearing Sweden: International Influence Campaigns in the 2018 Swedish Election. Se den kommenteret i  Big Brother overtager Sverige. Næste skridt bliver den strafbare handling ‘usvensk virksomhed’ for det øgende antal svenskere, der vil bevare resterne af deres land.

I forgårs kunne man på DN Debatt læse: ”Sverige måste ta kritiken mot valsystemet på allvar”. En forbavsende god artikel af professorerne Jørgen Elklit og Olof Petersson, avisen taget i betragtning, der dog kommer tyve år for sent.

Systemet indbyder til svindel og misbrug, og det er forsætligt

Sverige vender ikke tilbage til demokrati som styreform, selvom deres demokratiteater endnu lurer hovedparten af udenlandske betragtere. Selv den del svenskere tror, de lever i et demokrati, men antallet er stærkt svindende. Alle detaljer i deres valgsystem er gearet for at gavne de, der aktuelt har magten, og besværliggøre for de, der aspirerer, og det kommer de ikke til at ændre på.

Det er kun skallen på dens svenske styreform, der er demokratisk. Indholdet og ånden er lige udemokratisk hele vejen igennem. Systemet indbyder til svindel og misbrug, og det er ganske forsætligt. Der var 900 klager over valgfusk i 2018.

Pressen kan lide rapporten: Bilden som sprids av Sverige – ett slagfält

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Når man er nået helt der ud hvor man finder det nødvendigt at bestille en sådan rapport, er der vist ikke meget håb tilbage. Sandheden er jo en mægtig modstander.
Men jeg kan da godt forstå det svenske etablissement er bekymrede for landets image. Det ender jo med at kosten dem kassen i tabte investeringer og turisme. For ikke at tale om regulær faneflugt.
Men de har jo selv været ude om det.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x