29
jan
Seneste opdatering: 29/1-19 kl. 1547
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indenrigsminister Christophe Castaner: “Det er krig”

Det er nærmest fraværende i nordiske medier. Det har varet så længe, at det ikke er ‘news’ mere. Man behøver ikke kunne fransk, for at se den yderst velfotograferede video, men det hjælper. Gallia Watch er på pletten, som den har været i mange år med en detaljeret dækning. Tiberge har været i luften siden 2004. Han er selvsagt meget nationalt sindet. Situationen virker prærevolutionær.

In the video you can see the police beating persons who do not fight back. You can also see a policeman with a yellow vest hanging out of his back pocket – apparently he disguised himself as a protester. Such an action would only be done on orders from Interior minister Castaner. You can also see a man with a bandage over his eye – this is Jérôme Rodrigues…. the treasonous new treaty of Aix-la-Chapelle between traitor Macron and his partner in crime Angela Merkel, a treaty that further promotes the abolition of French sovereignty….. the ominous infiltration of the Gilets Jaunes movement by socialists and “macronists”. Macron highjacks the Gilets Jaunes movement. Se også Kent Andersen: Bliver der revolution i Frankrig?og Macron til Egypten for at belære Sisi om menneskerettigheder.

Socialdemokratiets dybe afhængighed af muslimske stemmer

Svenske SAP er halveret siden Göran Persson

Det hed i udlandet om svenske socialdemokraters valg, at selvom det var deres værste nogensinde, gik det allligevel ikke så slemt som i Holland, Tyskland, Østrig osv. Ikke helt så slemt. Men Johan Westerholm viste, at hele seks procentpoints af deres stemmer, var indvandrere. I ghettoerne stemte mellem 70 og 85 procent på SAP.

Partiet får altså kun tyve procent af stemmerne, det er halveret siden Göran Perssons tid, og når der kommer et stor sunnimuslimsk parti i Sverige, – det kan ikke undgås, – klapper svenske socialdemokrater sammen som en punkteret ballon. I resten af Europa kan det naturligvis gå ligesådan. Også i  mindre grad i Danmark. Den øvelse, der foregår i hele Vesteuropa, er at socialdemokratierne med alle midler søger at overleve, at de reelt har forrådt deres kernevælgere i årtier. Svenske  og tyske har været værst. Nicolai Sennels taler:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kenneth
Kenneth
3 years ago

Ja, S er ende i en dødsspiral. De prøver at vinde muslimske vælgere som erstatning for de ikke-muslimske vælgere som partiet taber. Problemet er så at jo mere de lefler for islam, jo flere ikke-muslimer mister de. Strategien må pt være at markedsføre sig over for muslimer uden at ikke-muslimer opdager det. Den går nok en vis tid, men så kommer det sunnimuslimske parti en dag og pist væk er 90% af muslimerne. Hvordan S markedsføre sig over for muslimer på, kunne være ret interessant at vide. Det kræver jo nok at man får et intern blik i partiregnskabet. S… Read more »

trackback

[…] Den franske præsident Macron gav store indrømmelser til protestbevægelsen De Gule Veste. Det stoppede ikke deres protester, som har stor opbakning i meningsmålinger. Så satte han en national dialog i gang. Men det har tilsyneladende heller ikke hjulpet meget. Her er nogle af de seneste optagelser, som viser omfattende og voldelige sammenstød mellem De Gule Veste og politiet. (video via snaphanen.dk) […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x