24
feb
Seneste opdatering: 24/2-19 kl. 1551
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU’s artikel 11 (Copyrightdirektivet) den største trussel mod det frie ord i to generationer. Små publicister forsvinder, store bliver enerådende. Hele EU bevæger sig mod en ytringsfrihed, som den var i Sverige før internettet

Her er en langt mere kompetent trussel imod demokratiet end islam: EU vil få nye, uanede censurmuligheder. Hvad vi endnu ikke ved er, i hvilken udstrækning de vil blive implementeret.

Henrik Jönssons korte overblik her, er velegnet til dem, der ikke har mod på kompliceret teknisk og juridisk lovgivning. Artikel 13 pædagogisk forklaret på 14 minutter, hør det her inden du vågner op til et fait accompli og til et chock over, hvor totalitært EU kan tænke. Da er det for sent.

Væsentligt og uvæsentligt

Snart bliver europæerne taget på sengen, da MSM stort set intet har rapporteret om artikel 11, da den gavner deres forretningsmodel og skader f.eks. Snaphanen og Uriaspostens. Jeg har forsøgt i et år, men det har næsten intet betydet. Mange af parlamentarikerne forstår slet ikke indholdet af artikel 11, og de kan næppe skelne væsentligt fra uvæsentligt i den syndflod af information, hvor de befinder sig. Internetfilter, länkskatt och copyrightdirektiv – allt du behöver veta om de nya internetlagarna.

Denne video er så vigtig, at den må postes på engelsk for dem, der ikke forstår svensk:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Kommune vælger tilsløret muslimsk kvinde som sit ansigt udadtil februar 23, 2019 https://denkorteavis.dk/2019/en-svensk-by-skilter-med-muslimsk-kvindeundertrykkelse-kommunen-har-en-vanvittig-forklaring/ Karen Jespersen Sverige bliver stadig mere muslimsk. Det gælder også en mindre by som Gävle. Den ligger nord for Stockholm og har 68.000 indbyggere. Ved indkørslen til byen står et stort skilt hvor en kvinde byder velkommen til Gävle. Men [det] er ikke en svensker. Det er en muslim med islamisk tørklæde, hijab. (Samhällsnytt) … Islamisering af Sverige Den muslimske indvandring betyder, at Sverige bliver gradvist islamiseret. Myndighederne gør intet for at forhindre det, men giver det tværtimod frit løb som her i Gävle. Tildækning af kvinder… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Man kan kun undre sig over, at svenskerne bliver ved med at tolerere det.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Tommy slår igen!
https://youtu.be/I9Rik_ROxvA

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Engelsk version:
https://savetheinternet.info

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x