2
mar
Seneste opdatering: 3/3-19 kl. 0020
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg kommenterer lederen Mellemøstligt kvindesyn kan ikke snakkes væk. Snarere end at snakke videre om kvindesynet må man straffe voldtægt hårdere. Lederen er siden blevet log in, og min kommentar kan kun læses her, hvis man ikke abonnerer.

Udlændinges voldtægter i Danmark, kan sagtens opfattes som en krigshandling. Alene af den grund, bør de straffes maksimalt hårdt. I Sverige anmeldes over 7000 voldtægter om året, det er 20 om dagen – mørketallet er 70.000, altså 200 voldtægter HVER dag. Siden 1975 – altså i hele indvandringsperioden – er antallet voldtægter øget med 1300 procent.

84 procent af grove voldtægter begås af udlændinge med eller uden opholdstilladelse, viste en undersøgelse sidste år. Svenske kvinder er blevet påført en veritabel krig af deres politikere. Gud nåde og trøste politikerne, hvis kvinderne og deres pårørende begynder at opfatte det som krigsførsel. Men svenskerne har ikke nogen historisk erindring om krig, derfor kan de ikke identificere, at nogen bekriger dem.

At det mørklægges i officiel statistik, skyldes udelukkende disse “feministpolitikeres” selvbeskyttelse. Man forstår så godt, at de ikke vil have sandheden om dette ud. Der ville skulle fordeles skyld og ansvar, og “ansvarlige politikere” hader naturligvis ansvar.

Der er ikke ytringsfrihed i Europa længere, men det bliver meget værre

Jeg bemærker iøvrigt, at man ikke kan linke til Jonassons voldtægtsundersøgelse på Facebook, som ingen har kunnet finde unøjagtigheder i. Ej heller til min post om den Voldtægt i Sverige: Kom sandheden på bordet her? Ordet er ikke frit i Europa længere, for sandheder som magten ikke bryder sig om.

I år kommer vi til at opleve, at denne  blog ikke bare er shadowbanned, men at den formentlig vil forsvinde helt. Vi lever nu under politisk censur, trods det, at det har været ulovligt i Danmark i 150 år. I løbet af 2019 og de følgende år vil de fleste opleve, at censuren vil blive meget værre takket være EU’s nye redskab Artikel 11.

Kampen om informationen og det frie ord, er en del af kampen om magten, og skrupelløse foretagender som EU, har forstået, at de må kontrollere internettet, hvis de vil bevare magten. Selvfølgelig blev fristelsen for stor for magten, efter at den havde set Trump, Brexit, Salvini og SD i Riksdagen alene ved hjælp af det frie ord.

Vi lever kun i den første, spæde fase af en IT totalitarisme, der indtil videre kun er rullet helt ud i Kina. Censur bliver begyndelsen til enden for EU, så måske man ikke skal beklage at få lukket munden i ti år, hvis man vel at mærke lever, når det er overstået. Se “Euronet:” EU vill forstöra internet (sv./eng.)

Censur

Kan dette link til Snaphanens omtale af P. Jonassons undersøgelse stadig nås? Jeg får ‘forbidden’ dvs. censuren strækker sig videre end til Facebook. I en time kunne det ikke klikkes, nu kl 23 kan det igen. Jeg fik lige et blik ned i et meget sort hul, og Europa er på vej ned i det.

Vilkårlig censur af almindelige sandheder, der blot er ubekvemme, forekommer altså nu, uden at nogen begrundelse foreligger. Det er meget alvorligt. Meget.

Ingen kunne læse Jonasson eller mit referat af ham. Man aner ikke, hvem der har besluttet det, forbuddet er usigneret og kan ikke apelleres. Hvis vi skal leve under et EU regime, der ikke længere tåler dissens, er den demokratiske æra i Europa overstået, og alt hvad vore forfædre kæmpede for forgæves.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ignoranten
ignoranten
4 years ago

Danmark ER ødelagt…. Jeg skriver dette som en bekymret far til en 16 årig dreng… Et emne er selvfølgelig voldtægter og Sverige.. Men de fakto er unge danske drenge, der går i byen mere udsatte end pigerne.. Voldtægt mod etniske svenske og danske piger GROTESK.. Men tallet for overfald og trusler mod drenge er EKSTREMT..!!! Og bliver sjældent anmeldt… Jeg har i 10 år advaret min søn mod MENAP kultur… Men virkeligheden er, at den er ikke til at komme udenom. Og vores drengebørn, indretter sig efter virkeligheden.. Efter min søn siden sit 15.ende år er blevet udsat for et… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Adskillige politikere, heriblandt Uffe Elleman og Mogens Løkketoft, har jævnligt udtrykt deres modstand mod folkeafstemninger. Politikerne er altså med andre ord imod demokrati! Og det er skam forståeligt nok, idet demokrati er noget besværligt og irriterende noget for politiske magthavere, som godt nok vælges og aflønnes af folket, men alene parerer ordre fra erhvervstoppen, de store kapitalejere samt fra EU. Altså må demokratiet afskaffes, men det lader sig ikke sådan lige gøre over en nat, hvorfor det drypvist må udvandes til der ikke er mere tilbage. Man kan ikke rigtig lave frihedsindskrænkende love, som retter sig mod borgere, der i… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

” Koranen lære os at dræbe de vantro!
” O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner! dræb afgudsdyekene, hvor I finder dem, gør dem til fanger, belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt dem” (sura 5, vers 56 og sura 48).

Koranen legitimerer: Drab,vold, voldtægt og slaveri!
Så hvad er problemet?
Problemet er Koranen!

Logisk tænkning: Om at slutte fra årsag til virkning!

Anders
Anders
4 years ago

Vore politikeres adfærd er en krigshandling mod danskerne.

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Uanset hvor i verden du har ophold, vil din værste fjende sandsynligvis være regeringen, altså politikerne. De er alle som én korrupte og tænker kun på deres egne velbefindender. Jeg kan kun komme i tanker om en dansk politiker som var uselvisk,nemlig Mogens Glistrup.Der var en anden, som skrev et forord til en bog som belyste den rette sammenhæng mellem producenterne af såkaldte penge og netop politikere.Jeg husker ikke hans navn. Men vi har haft Mads Palsvig på banen i nogle år. Han har ved at have været en del af cirkuset -lidt i lighed med Ahmed Akkari- været i… Read more »

mjolly
mjolly
4 years ago

Nå er det skabb-epidemi i Oslo og, eller lille-Afrika som det kan kalles.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Magthavere har til alle tider forsøgt at undertrykke folket, hvilket ofte er lykkedes i et stykke tid. Men på langt sigt er det aldrig gået.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Det er sejrherren ret, at bestige den overvundne døtre, og ride hans heste…

En mø kan også gø
En mø kan også gø
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Kun i Djævlens hær.

Du er endnu et eksempel på, at europæiske mænd glemmer deres egen kulturs ædlere, kristne krigerkodeks og indretter sig efter islams. Vi må genopdage vores egen identitet på fortidens højere moralske stade.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x