6
mar
Seneste opdatering: 6/3-19 kl. 1710
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når jeg hører ordet ‘Brexit’, bliver jeg fjern i blikket. Da Douglas Murray for nylig i København blev spurgt om det, sagde han: “Must we talk about that?”

Om fire måneder, er det tre år siden englænderne stemte i den illusion, at deres demokrati stadig betød noget, men nej. Demokrati er kun i vejen for den flomme af snyltere, der lever storslået af at fortælle andre, hvordan de skal leve. Derfor har de givet det til EU, som har ekspederet det direkte i papirkurven. For at blive i terminologien: Hvad der endnu fungerer, kan en politiker ikke fucke up? Men denne sang er for god til at forbigå. Se også Bombshell Claim — May’s Secret Brexit Betrayal Pact with Merkel.

“Luk grænsen og træd ud af Flygtningekonventionen”

Det er nye tider på venstrefløjens hoforgan i Store Kongensgade 40:

Målt på BNP er intet andet land i verden lige så flygtningebelastet som Danmark. Vi er det værste offer for Flygtningekonventionens konsekvenser. De samlede udgifter for flygtninge og ikkevestlige indvandrere er på ikke mindre end 33 mia. kr. ifølge beregninger fra Finansministeriet. Det er ikke bare i år. Det er hvert eneste år frem mod 2100.

På trods af at Sverige modtog markant flere asylansøgere i 2015, brugte landet kun 1,35 pct. af deres BNP på samme område, ifølge Sveriges Rigsrevision. Forklaringen på forskellen overrasker mig ikke. Mens svenskerne årligt skal smide 85.000 kr. efter hver asylansøger, bruger vi mere end 220.000 kr. pr. asylansøger, der krydser vores grænse, ifølge en beregning af finanslovsforslaget 2016.

For det første kan vi lade os inspirere af Japans udlændingepolitik. Danmark er nødt til at afvise alle flygtninge ved grænsen. Selv om mere end 5.000 syrere søgte om asyl i Japan, udstedte man blot 11 opholdstilladelser til syriske flygtninge. Det på trods af, at Japan også har underskrevet Flygtningekonventionen.

For det andet ønsker jeg et totalt stop for udstedelsen af permanente opholdstilladelser. Denne løsning er mulig uden at bryde Flygtningekonventionen.

Den sidste løsning er hård, men nødvendig. Vi bliver nødt til at melde os ud af Flygtningekonventionen. Information Danmark bør lukke grænsen for flygtninge og træde ud af Flygtningekonventionen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Her kommer så andet vers!
https://youtu.be/RpxV9xuqLeA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x