9
mar
Seneste opdatering: 10/3-19 kl. 1352
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We are now the face of free speech”

Et interview i særklasse, selv for en Tommy Robinson. Robinson har en glasklar analyse af sin egen situation og af Englands. James Delingpole er en af de meget få MSM journalister, der vil tage i ham uden tang. Resten er købt og betalt for at svine ham til, for han træder de helt store interesser over tæerne: Den globalistisk-liberalistiske dagsorden, der vil afskaffe vore nationer gennem at afskaffe deres folk. Det er en stor mundfuld for en dreng fra Luton, for som man kan høre, magten forsvarer sig med alle metoder.

England er gjort til en skandale af sine politiske ledere og sine prostituerede journalister. Det har abdikeret fra retsstaten og al anstændighed, for at få ram på en enkelt lille mand, og de får det formentlig også en dag. Det er dybt rystende, hvad de kan få sig selv til at gøre.

Hør hans planer om at gå ind i politik, og lave dokumentarer om The Rape of Britain og for at afsløre de samfundsstøtter, der står bag forfølgelsen af ham. Støt Tommy, tilmeld dig hans nyhedsbrev. Det er hans kanal til omverdenen, nu han er en ikke-person på sociale medier.

Se idag Tories Call On YouTube to BAN Tommy Robinson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago

Tommy Robinson er vor tids rigtigste mandfolk.
Frygtløs og ren af hjertet evner han at afsløre alt det skidt, der er rundt om i krogene.
Gud velsigne og bevare ham.

Pernilla
Pernilla
2 years ago

`Det har abdikeret fra retsstaten og al anstændighed, for at få ram på en enkelt lille mand, og de får det formentlig også en dag.´ Tyvärr tror jag du har rätt Steen, men uppskattar mycket det material, ditt eget och andras, du bidrager med som hjälper till att hålla oss informerade om vad som sker. Det är skrämmande att se utvecklingen i UK, hur etablisemanget på så många olika plan på ett koordinerat och effecktivt sätt, mer eller mindre lyckas stoppa alla röster/rörelser som uttrycker kritik mot den nuvarande situationen, eller oro inför vad som komma skall.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Tak for linket!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x